Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΠΟΕΛ: Με το ένα πόδι στους ομίλους του Champions League
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΕΛ: Με το ένα πόδι στους ομίλους του Champions League

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Δύο γρήγορα γκολ και ένας εξαιρετικός Βάτερμαν ο οποίος πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις, ήταν αρκετά για να πάρει σπουδαία νίκη ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος κέρδισε τη Σλάβια Πράγας με σκορ 2-0 και βρίσκεται με το ένα πόδι στους ομίλους. Μόλις στο δεύτερο λεπτό, ο Ντε Καμάργκο σκόραρε ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. […]

ΑΠΟΕΛ2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Δύο γρήγορα γκολ και ένας εξαιρετικός Βάτερμαν ο οποίος πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις, ήταν αρκετά για να πάρει σπουδαία νίκη ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος κέρδισε τη Σλάβια Πράγας με σκορ 2-0 και βρίσκεται με το ένα πόδι στους ομίλους.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό, ο Ντε Καμάργκο σκόραρε ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 10’, ο Αλωνεύτης “έγραψε” το 2-0 με πανέμορφη λόμπα που αιφνιδίασε τον Λαστούβκα.

Στο 77ο λεπτό, το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Μεσάνοβιτς. Σε περίπτωση που κατέληγε η μπάλα στα δίχτυα, τα πράγματα θα δυσκόλευαν για τους Κύπριους, καθώς το εκτός έδρας γκολ σε τέτοιους αγώνες παίζει τεράστιο ρόλο.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοβ, Ρουέδα, Καρλάο, Λάγο, Βινίσιους, Μοράις, Αλωνεύτης (68′ Φαρίας), Εμπεσίλιο (83′ Μπερτόγλιο), Όαρ (52′ Εφραίμ), Ντε Καμάργκο.

ΣΛΑΒΙΑ: Λαστούβκα, Φρίντριχ, Γιούγκας, Ενγκαντέ-Ενγκατζί, Μπόριλ, Σούτσεκ, Στοχ (79′ Σικόρα), Χούσμπαουερ, Ρόταν (72′ Μεσάνοβιτς), Φαν Μπούρεν (46′ Ζρμχαλ), Σκόντα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις