Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραγωδία σε γιορτή στο σχολείο: 5χρονο αγοράκι έπεσε στο κενό!
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία σε γιορτή στο σχολείο: 5χρονο αγοράκι έπεσε στο κενό!

Του Πέτρου Καρσιώτη Σε θρήνο μετατράπηκε η γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Αργυρού στην Εύβοια, τη νύχτα του Σαββάτου, όταν ένα αγοράκι ηλικίας μόλις 5 χρόνων, ξέφυγε από την προσοχή της γιαγιάς του που το συνόδευε, έπεσε από ύψος 1,5 μέτρου κι έχασε τη ζωή του. Η τραγωδία γράφτηκε στις 11 τη νύχτα του Σαββάτου Η […]

1502624901

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε θρήνο μετατράπηκε η γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Αργυρού στην Εύβοια, τη νύχτα του Σαββάτου, όταν ένα αγοράκι ηλικίας μόλις 5 χρόνων, ξέφυγε από την προσοχή της γιαγιάς του που το συνόδευε, έπεσε από ύψος 1,5 μέτρου κι έχασε τη ζωή του.

Η τραγωδία γράφτηκε στις 11 τη νύχτα του Σαββάτου

Η τραγωδία γράφτηκε στις 11 τη νύχτα του Σαββάτου. Μέχρι εκείνη την ώρα οι κάτοικοι του Αργυρού, κοντά στην Κύμη και το Αλιβέρι, ζούσαν ευτυχισμένες στιγμές με χορούς και τραγούδια στο πλαίσιο Αυγουστάτικης γιορτής που είχε διοργανώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος.

Κάποια στιγμή μέσα στη φασαρία και την πολυκοσμία, το 5χρονο αγοράκι ξέφυγε από την προσοχή της γιαγιάς, η οποία άρχισε να το ψάχνει.

Άρχισαν όλοι οι κάτοικοι να ψάχνουν το παιδάκι

Στην αναζήτησή του πήραν μέρος όλοι οι κάτοικοι που βρίσκονταν στο σχολείο.

Δυστυχής, λίγη ώρα αργότερα, βρήκαν το άτυχο παιδάκι, τραυματισμένο βαριά, στο κεφάλι, στο θώρακα και στην κοιλιακή χώρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσε από μπαλκόνι του σχολείου.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και στο νοσοκομείο

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και από εκεί στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου όμως, γύρω στη 1 το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία

Οι γιατροί ενημέρωσαν την Αστυνομία και αστυνομικοί έφθασαν στο σχολείο, στον τόπο του τραγικού ατυχήματος για αυτοψία.

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις