Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Κακά αποβλήθηκε λόγω…παρεξήγησης! (VID)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Κακά αποβλήθηκε λόγω…παρεξήγησης! (VID)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο θρυλικός Κακά αποβλήθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του (και οι 2 αποβολές στο MLS), ωστόσο, η χθεσινή του αποβολή δεν ήταν και η πιο δίκαιη. Προς το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στους New York Red Bulls και το Orlando City, υπήρξε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ύστερα από ειρωνικό […]

Screenshot_8

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο θρυλικός Κακά αποβλήθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του (και οι 2 αποβολές στο MLS), ωστόσο, η χθεσινή του αποβολή δεν ήταν και η πιο δίκαιη.

Προς το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στους New York Red Bulls και το Orlando City, υπήρξε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ύστερα από ειρωνικό χειροκρότημα ποδοσφαιριστή της Νέας Υόρκης σε αντίπαλό του που έπεσε στο αγωνιστικό χώρο ύστερα από σύγκρουση με συμπαίκτη του.

Ο Κακά, πήγε και έκλεισε το στόμα του Ορελιάν Κολέν που διαμαρτυρόταν, αλλά μόλις κατάλαβε ότι ο Βραζιλιάνος είναι αυτός που είχε το χέρι στο πρόσωπό του, ο Γάλλος ξέσπασε σε γέλια καθώς οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στο Ορλάντο, αλλά από ό,τι φαίνεται διατηρούν και φιλικές σχέσεις.

Ο διαιτητής, με τη βοήθεια του βίντεο είδε την κίνηση του Κακά, και χωρίς δισταγμό του έβγαλε την κόκκινη κάρτα, ξεκαθαρίζοντας πως αυτοί είναι οι κανόνες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις