Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Ρέμος επιστρέφει στη Μύκονο, να τραγουδήσει για Άραβες κροίσους (pic)
LIFESTYLE

Ο Ρέμος επιστρέφει στη Μύκονο, να τραγουδήσει για Άραβες κροίσους (pic)

Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στο Nammos για μία ακόμη μεγάλη συναυλία, μέσα στη χλιδή. Αυτή την φορά θα τραγουδήσει με δυο σταρ από τον Λίβανο και η συναυλία θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου. Την συγκεκριμένη μέρα, μάλιστα, ξεκινάει μία από τις μεγαλύτερες μουσουλμανικές γιορτές και έτσι οι Άραβες κροίσοι συγκεντρώνονται κάθε χρόνο στο Νησί των Ανέμων. Αυτός […]

remos

Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στο Nammos για μία ακόμη μεγάλη συναυλία, μέσα στη χλιδή.

Αυτή την φορά θα τραγουδήσει με δυο σταρ από τον Λίβανο και η συναυλία θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου. Την συγκεκριμένη μέρα, μάλιστα, ξεκινάει μία από τις μεγαλύτερες μουσουλμανικές γιορτές και έτσι οι Άραβες κροίσοι συγκεντρώνονται κάθε χρόνο στο Νησί των Ανέμων.

Αυτός ήταν και ο λόγος που μαζί με τον Έλληνα τραγουδιστή, θα τραγουδήσουν οι δύο μεγαλύτεροι σταρ του Λιβάνου, ο Ραγκέμπ Αλάμα και ο Μουσταφά Σαντάλ. Στην αφίσα της εκδήλωσης αναγράφεται τόσο στα αγγλικά, όσο και στα αραβικά η ευχή «Eid Mubarak» που παραπέμπει στην εν λόγω γιορτή του Ισλάμ. Η συγκεκριμένη γιορτή είναι αρκετά σημαντική για τους μουσουλμάνους και ξεκινάει μετά το τέλος του Hajj, όπως λέγεται το ετήσιο ισλαμικό προσκύνημα στην Μέκκα, που διαρκεί πέντε μέρες.

REMOS1

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί εκείνης της μέρας οι μουσουλμάνοι φορούν τα καλά τους και κάνουν την προσευχή τους στα τοπικά τζαμιά. Το βράδυ αρχίζει η γιορτή, όπου συναντιούνται οι οικογένειες και ανταλλάσσουν δώρα και χρήματα. Στη συνέχεια τρώνε ψητά κρέατα και διασκεδάζουν.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις