Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επίθεση Παπαδημούλη στη ΝΔ: Κάνει αντιπολίτευση, τύπου Καρατζαφέρη γιατί πάμε καλά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Παπαδημούλη στη ΝΔ: Κάνει αντιπολίτευση, τύπου Καρατζαφέρη γιατί πάμε καλά

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι κάνει αντιπολίτευση τύπου Καρατζαφέρη. «Η ηγεσία της ΝΔ έχει κάνει το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Κάνει αντιπολίτευση τύπου Καρατζαφέρη γιατί η οικονομία πάει καλά και θέλει να αλλάξει την ατζέντα» είπε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ […]

aWX0cN1pbT5NhBuT1L44

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι κάνει αντιπολίτευση τύπου Καρατζαφέρη.

«Η ηγεσία της ΝΔ έχει κάνει το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Κάνει αντιπολίτευση τύπου Καρατζαφέρη γιατί η οικονομία πάει καλά και θέλει να αλλάξει την ατζέντα» είπε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7.

Ο κ. Παπαδημούλης τα έβαλε και με το ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως «οι ανακοινώσεις του είναι αντιγραφή αυτών της ΝΔ».

Τέλος, είπε πως χθες το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε με επιτόκιο κάτω από 2% μετά από χρόνια «αλλά η ΝΔ βρίζει τον Βούτση ότι τα βάζει δήθεν με τη θρησκεία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις