Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κατηγορείται για συμμετοχή σε καρτέλ ναρκωτικών ο Ραφαέλ Μάρκες, πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κατηγορείται για συμμετοχή σε καρτέλ ναρκωτικών ο Ραφαέλ Μάρκες, πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Για συμμετοχή σε καρτέλ ναρκωτικών κατηγορείται από τις αρχές των ΗΠΑ ο αμυντικός Ραφαέλ Μάρκες, ο οποίος είναι αρχηγός στην εθνική ομάδα του Μεξικό, ενώ έχει αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, στο τότε αμυντικό δίδυμο που αποτελούνταν από τον ίδιο και τον Κάρλες Πουγιόλ. Ο Μάρκες, είναι ένας από τους 21 ανθρώπους […]

marquez2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Για συμμετοχή σε καρτέλ ναρκωτικών κατηγορείται από τις αρχές των ΗΠΑ ο αμυντικός Ραφαέλ Μάρκες, ο οποίος είναι αρχηγός στην εθνική ομάδα του Μεξικό, ενώ έχει αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, στο τότε αμυντικό δίδυμο που αποτελούνταν από τον ίδιο και τον Κάρλες Πουγιόλ.

Ο Μάρκες, είναι ένας από τους 21 ανθρώπους και 42 οργανισμούς που ξεχώρισαν οι αμερικανικές αρχές.

Όλοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πολύ στενές σχέσεις με τον έμπορο ναρκωτικών, Ραούλ Φλόρες Ερνάντες.

Στην ίδια λίστα, βρίσκεται και ο Μεξικανός τραγουδιστής, Χούλιο Σέζαρ Άλβαρεθ, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υπερασπίστηκε τον Μάρκες.

«Έχει μία από τις μεγαλύτερες καριέρες στο ποδόσφαιρο, πιστεύετε ότι θα χρειαζόταν κάτι τέτοιο;», αναρωτήθηκε σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ο 38χρονος “Ράφα”, όπως ήταν γνωστός στους φίλους της Μπάρτσα, έχει εκπροσωπήσει το Μεξικό σε 4 Μουντιάλ, και έχει “μετρήσει” 140 συμμετοχές με την εθνική ομάδα μέσα σε δύο δεκαετίες.

Έχει κερδίσει 4 φορές το ισπανικό πρωτάθλημα, και 2 φορές το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις