Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στη Μπεσίκτας ο Νεγρέδο – Σκέτη αποτυχία το βίντεο της ανακοίνωσης (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη Μπεσίκτας ο Νεγρέδο – Σκέτη αποτυχία το βίντεο της ανακοίνωσης (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Οι ομάδες, όταν δημιουργούν ένα βίντεο για να ανακοινώσουν κάποιο ποδοσφαιριστή, προσπαθούν να βάλουν την φαντασία τους να δουλέψει ώστε το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό και πρωτοποριακό. Πρόσφατα, είχαμε το βίντεο από τη Σεβίλλη η οποία…απήγαγε τον Χεσούς Νάβας. Η Μπεσίκτας, βαδίζοντας σε αυτά τα χνάρια, ανέβασε ένα βίντεο στο […]

negredo

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Οι ομάδες, όταν δημιουργούν ένα βίντεο για να ανακοινώσουν κάποιο ποδοσφαιριστή, προσπαθούν να βάλουν την φαντασία τους να δουλέψει ώστε το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό και πρωτοποριακό.

Πρόσφατα, είχαμε το βίντεο από τη Σεβίλλη η οποία…απήγαγε τον Χεσούς Νάβας.

Η Μπεσίκτας, βαδίζοντας σε αυτά τα χνάρια, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ο Κουαρέσμα πρότεινε στον Πέπε μέσω τηλεφώνου να έρθει στην ομάδα και αυτός δέχθηκε. Στη συνέχεια, ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, κάλεσε τον Νεγρέδο ώστε να του κάνει την ίδια πρόταση, και αυτός απάντησε «Έρχομαι στη Μπεσίκτας». Αυτό ήταν όλο!

Ο Άλβαρο Νεγρέδο, υπέγραψε για 2+1 χρόνια με τους Τούρκους, προερχόμενος από τη Βαλένθια, ενώ την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Μίντλεσμπρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις