Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

29

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σκληρές εικόνες: Προκαλεί την αρκούδα και εκείνη τον αρπάζει στο κλουβί της (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Σκληρές εικόνες: Προκαλεί την αρκούδα και εκείνη τον αρπάζει στο κλουβί της (vid)

Σοβαρά τραυματισμένο έβγαλαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στην αγροτική επαρχία Phetchabun της Ταϊλάνδης 36χρονο άνδρα, τον οποίο αρκούδα παρέσυρε μέσα στο κλουβί της. Ο 36χρονος  Naiphum Promratee, είχε πάει με 4 φίλους του στο βουδιστικό ναό όπου βρισκόταν το ζώο και προκαλούσε την αρκούδα κρεμώντας τροφή μπροστά στο στόμα της. Το ζώο τον άρπαξε, τον […]

1230216_αρκουδ

Σοβαρά τραυματισμένο έβγαλαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στην αγροτική επαρχία Phetchabun της Ταϊλάνδης 36χρονο άνδρα, τον οποίο αρκούδα παρέσυρε μέσα στο κλουβί της.

Ο 36χρονος  Naiphum Promratee, είχε πάει με 4 φίλους του στο βουδιστικό ναό όπου βρισκόταν το ζώο και προκαλούσε την αρκούδα κρεμώντας τροφή μπροστά στο στόμα της.

Το ζώο τον άρπαξε, τον πέρασε από τον τοίχο και τον πήρε μέσα στο κλουβί της, τραυματίζοντάς τον.

Ένας φίλος του 36χρονου πήδηξε μέσα από την περίφραξη  και άρχισε να προκαλεί την αρκούδα χτυπώντας δυνατά ένα κοντάρι για να αφήσει το θύμα της που τελικά βγήκε ζωντανό.

Οι μοναχοί κρατούν γύρω στις δύο δωδεκάδες άγριους αγριόχοιρους και έναν αριθμό αρκούδων σε ένα μικρό περιβόλι και επιτρέπουν στους επισκέπτες να ταΐζουν τα ζώα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις