Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συνεχίζονται κανονικά οι απάτες με τα δήθεν τροχαία- Τέσσερα άτομα πλήρωσαν μεγάλα ποσά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται κανονικά οι απάτες με τα δήθεν τροχαία- Τέσσερα άτομα πλήρωσαν μεγάλα ποσά

Του Πέτρου Καρσιώτη Στην περιοχή του Νέου Κόσμου «άπλωναν τα δίχτυα τους» μέλη συμμορίας που εξαπατά πολίτες με πρόσχημα δήθεν σοβαρά τροχαία που προκάλεσαν συγγενικά τους πρόσωπα ζητώντας βέβαια χρήματα για να πάει η… υπόθεση στο αρχείο! Αστυνομικοί συνέλαβαν επ αυτοφώρω την ώρα που παραλάμβανε μια σακούλα με χρήματα που είχε αφήσει σε συγκεκριμένο  σημείο η αδελφή […]

1906940

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στην περιοχή του Νέου Κόσμου «άπλωναν τα δίχτυα τους» μέλη συμμορίας που εξαπατά πολίτες με πρόσχημα δήθεν σοβαρά τροχαία που προκάλεσαν συγγενικά τους πρόσωπα ζητώντας βέβαια χρήματα για να πάει η… υπόθεση στο αρχείο!

Αστυνομικοί συνέλαβαν επ αυτοφώρω την ώρα που παραλάμβανε μια σακούλα με χρήματα που είχε αφήσει σε συγκεκριμένο  σημείο η αδελφή μιας οδηγού, που, υποτίθεται, είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα παιδί.

Αντελήφθη την απάτη και ενημέρωσε την αστυνομία

Η γυναίκα αυτή αντελήφθη την απάτη, ενημέρωσε την αστυνομία, προσποιήθηκε ότι ενδίδει τον εκβιασμό των αγνώστων «μαϊμού αστυνομικών» και άφησε τα χρήματα που ήταν προσημειωμένα από την Ασφάλεια. Επρόκειτο για ποσό 4.500 ευρώ, που είχε απαιτήσει ο «αστυνομικός»!

Μόλις ο 24χρονος πλησίασε να πάρει τη σακούλα, βρέθηκε με χειροπέδες

Μόλις ο 24χρονος πλησίασε και τα πήρε του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας,  ο δράστης της τηλεφώνησε και προσποιούμενος τον αστυνομικό, την ενημέρωσε ότι η αδελφή της ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό παιδιού.

Η συνεργός παρίστανε την αδερφή του θύματος

Προς ενίσχυση των ισχυρισμών του, η συνεργός του συνομίλησε με την παθούσα, προσποιούμενη την… αδελφή της.

Στη συνέχεια, ο 28χρονος της πρότεινε να τοποθετήσει σε σακούλα και σε κοντινό σημείο από την οικία της, το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ,  προκειμένου να τακτοποιηθεί η υπόθεση και να αφεθεί η αδελφή της ελεύθερη.

Άλλα τέσσερα θύματα στον Νέο Κόσμο

Από εκεί και μετά όπως προέκυψε από την προανάκριση των αστυνομικών του Τμήματος ασφαλείας Νέου Κόσμου, προέκυψε ότι ο 24χρονος Βούλγαρος μαζί με μία συνεργό του, η οποία διαφεύγει, κατάφεραν τους προηγούμενους μήνες να εξαπατήσουν με το ίδιο «σενάριο» τέσσερις κατοίκους της περιοχής.

Ψάχνουν και για άλλους εξαπατηθέντες

Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχουν εξαπατήσει με τον ίδιο τρόπο κι άλλους πολίτες

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις