Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έκλεισαν οι δρόμοι! Χιλιάδες άνθρωποι έτρεξαν να βγάλουν μια φωτογραφία με τους παίκτες του Survivor (vids)
LIFESTYLE

Έκλεισαν οι δρόμοι! Χιλιάδες άνθρωποι έτρεξαν να βγάλουν μια φωτογραφία με τους παίκτες του Survivor (vids)

Αρκετό καιρό μετά το τέλος του Survivor και ενώ όλοι έχουμε το μυαλό μας σε διακοπές και παραλίες, οι πρώην παίκτες γυρίζουν την Ελλάδα προκαλώντας πανικό, χωρίς υπερβολή. Σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, τουλάχιστον 2000 άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας έτρεξαν να δουν και να φωτογραφηθούν με τα είδωλα… Ο Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και […]

tsimiski

Αρκετό καιρό μετά το τέλος του Survivor και ενώ όλοι έχουμε το μυαλό μας σε διακοπές και παραλίες, οι πρώην παίκτες γυρίζουν την Ελλάδα προκαλώντας πανικό, χωρίς υπερβολή.

hq720

Σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, τουλάχιστον 2000 άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας έτρεξαν να δουν και να φωτογραφηθούν με τα είδωλα…

Ο Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ορέστης Τσάνγκ έδωσαν το  παρών  στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια λειτουργίας πολυκαταστήματος στην πόλη.

Σπρωξίδι, ποδοπατήματα, καβγάδες και ορθοστασία τουλάχιστον 2 ωρών όσο η Τσιμισκή ήταν κλειστή, δεν πτόησαν κανέναν φανατικό θαυμαστή.

Η στιγμή του απίστευτου πανζουρλισμού ήταν όταν οι τρεις παίκτες εμφανίστηκαν έξω από το κατάστημα.
Οι χιλιάδες νεαροί και νεαρές που έτρεξαν στην Τσιμισκή κατάφεραν να κλείσουν για περισσότερες από δυο ώρες τον δρόμο μπροστά από το πολυκατάστημα.

th3 sur2 sur1
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις