Παγκόσμια ανησυχία για τις κούκλες του σεξ για παιδόφιλους- Εικόνες που σοκάρουν

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Παγκόσμια ανησυχία για τις κούκλες του σεξ για παιδόφιλους- Εικόνες που σοκάρουν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η μανία για κέρδος έχει οδηγήσει κάποια αρρωστημένα μυαλά, να εκμεταλλευτούν τις διαστροφές πολλών και κάπως έτσι οι κούκλες του σεξ με την μορφή παιδιού, έχουν αρχίσει να πωλούνται και να τρομάζουν τις Αρχές. Σε αρκετές χώρες οι αρμόδιοι έχουν εντοπίσει την εισαγωγή τέτοιων ειδών και έχουν προχωρήσει σε κατασχέσεις ενώ οι παραλήπτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με […]

02.08.2017 | 07:13

Η μανία για κέρδος έχει οδηγήσει κάποια αρρωστημένα μυαλά, να εκμεταλλευτούν τις διαστροφές πολλών και κάπως έτσι οι κούκλες του σεξ με την μορφή παιδιού, έχουν αρχίσει να πωλούνται και να τρομάζουν τις Αρχές.

Σε αρκετές χώρες οι αρμόδιοι έχουν εντοπίσει την εισαγωγή τέτοιων ειδών και έχουν προχωρήσει σε κατασχέσεις ενώ οι παραλήπτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

Στη Μεγάλη Βρετανία, οι τελωνιακοί από τον Μάρτιο του 2016 μέχρι σήμερα έχουν κατασχέσει 123 κούκλες του σεξ φτιαγμένες κατάλληλα για την ικανοποίηση των άρρωστων γούστων των παιδόφιλων.

Η βρετανική αστυνομία μέσω αυτών των προϊόντων κατάφερε να φτάσει σε δεκάδες παιδόφιλους, οι οποίοι ήταν πολίτες υπεράνω κάθε υποψίας. Σε 6 από αυτούς έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για παιδική πορνογραφία.

Την Δευτέρα το πρωί το δικαστήριο καταδίκασε έναν ηλικιωμένο άνδρα τον Ντέιβιντ Τέρνερ, 72χρόνων, ο οποίος παραδέχτηκε ενώπιον των δικαστών ότι έκανε σεξ με την κούκλα που είχε τις αναλογίες ενός παιδιού.

Ο Τέρνερ, ο οποίος ήταν επιστάτης ενός τοπικού σχολείου και επίτροπος ενός ναού, συνελήφθη το Νοέμβριο του περασμένου έτους, όταν οι τελωνειακοί υπάλληλοι στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ κατέσχεσαν μια κούκλα.

Όταν πήγαν στη διεύθυνση του παραλήπτη που αναγραφόταν στο πακέτο δηλαδή στο σπίτι του 72χρονου στη νοτιοανατολική Αγγλία, βρήκαν σε υπολογιστές και σκληρούς δίσκους  με πάνω από 34.000 φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου στις οποίες πρωταγωνιστούσαν παιδιά ηλικίας από 3 έως 16 ετών καθώς και δύο άλλες κούκλες σεξ που είχαν κι αυτές την μορφή παιδιού.

Επίσης οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο Τέρνερ είχε μπει σε διαδικτυακούς χώρους αναζητώντας αξεσουάρ για «κούκλα αγάπης με επίπεδο στήθος».

Αξιωματικοί της Βρετανικής εγκληματολογικής υπηρεσίας, υποστηρίζουν ότι οι Αρχές βρίσκονται αντιμέτωπες με μια νέα μορφή αποκλίνουσας συμπεριφοράς με θύματα τα παιδιά.

Ενώ επιστήμονες επισημαίνουν ότι τα άτομα, τα οποία αγοράζουν κούκλες του σεξ με τις αναλογίες ενός παιδιού έχουν πολλές πιθανότητες στο μέλλον να επιτεθούν και να κακοποιήσουν σεξουαλικά ένα παιδί.

Ένας Ιάπωνας παιδόφιλος ο Shin Takagi, έχει ιδρύσει εταιρία και έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη «κολεξιόν» από τέτοιου είδους κούκλες.

Ο Takagi, δεν διστάζει να ομολογήσει ότι άρχισε να κατασκευάζει τέτοιες κούκλες αρχικά για τον εαυτό του ώστε να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του παρορμήσεις.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι με τις «δημιουργίες» του προστατεύει τα παιδιά από σεξουαλικές επιθέσεις αφού οι παιδόφιλοι μπορούν να εκτονώσουν τα γούστα τους στις κούκλες.

Στις περισσότερες χώρες υπάρχει νομικό κενό σε ότι αφορά αυτά τα προϊόντα.

Για να χαρακτηριστούν παράνομα και να ενταχθούν στην κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας θα πρέπει να κατασχεθούν τα προϊόντα από τις κατά τόπους αρχές και να υπάρξει απόφαση του δικαστηρίου.

Μέχρι τότε πωλούνται ελεύθερα στο διαδίκτυο με κάθε κούκλα να πωλείται στα 1.300 δολάρια.

Στην Αυστραλία έχει απαγορευτεί η εισαγωγή κούκλας του σεξ με την μορφή παιδιού και οι παραβάτες έρχονται αντιμέτωποι με πρόστιμο μέχρι και τα 450.000 δολάρια ενώ προβλέπεται και ποινή φυλάκισης 10 ετών.

 

Exit mobile version