Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θρήνος στην Κύμη για τα θύματα του τροχαίου- Νεότερα στοιχεία στο φως (pics)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Θρήνος στην Κύμη για τα θύματα του τροχαίου- Νεότερα στοιχεία στο φως (pics)

Βαρύ πένθος έχει πέσει στην Κύμη μετά την τραγωδία που σημειώθηκε το Σάββατο το πρωί στην άσφαλτο. Η νυχτερινή διασκέδαση των 5 φίλων στην παραλία της Κύμης είχε τελειώσει και επέστρεφαν με το Jeep Wrangler που οδηγούσε ο αρραβωνιαστικός της 26χρονης Κατερίνας Χαραμαρά στα σπίτια τους. Στον παραλιακό δρόμο μεταξύ Στομίου και Πλατάνας η μοίρα τους […]

1500726194-1500753150Βαρύ πένθος έχει πέσει στην Κύμη μετά την τραγωδία που σημειώθηκε το Σάββατο το πρωί στην άσφαλτο.

Η νυχτερινή διασκέδαση των 5 φίλων στην παραλία της Κύμης είχε τελειώσει και επέστρεφαν με το Jeep Wrangler που οδηγούσε ο αρραβωνιαστικός της 26χρονης Κατερίνας Χαραμαρά στα σπίτια τους.

Στον παραλιακό δρόμο μεταξύ Στομίου και Πλατάνας η μοίρα τους είχε άλλα σχέδια. Το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και χτύπησε πάνω στο κράσπεδο. Σύρθηκε για 20 μέτρα και κατέληξε στην παραλία.

Η νεαρή κοπέλα, ένας 30χρονος και ένας 38χρονος κάθονταν στο πίσω κάθισμα. Πυροσβέστες και τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ βρήκαν την 26χρονη νεκρή στην θάλασσα ενώ τα άλλα δυο άτομα είχαν εγκλωβιστεί μέσα στα συντρίμμια του κάμπριο αυτοκίνητου.

Ήταν λίγο πριν τις 8 το πρωί και οι γονείς των παιδιών ανησυχούσαν που δεν είχαν ακόμα επιστρέψει. Είχαν αρχίσει να τους καλούν στα κινητά του τηλέφωνα, όμως δεν υπήρχε καμία απάντηση.

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς και οι εικόνες σόκαραν τους κατοίκους.

kopela-1_355_355

Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν πρώτα στο νοσοκομείο της Κύμης και στην συνέχεια στην Χαλκίδα.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.

Ποια ήταν η Κατερίνα

Η πανέμορφη κοπέλα ήταν κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέσστορος. Είχε μετακομίσει στην Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον οδηγό του αυτοκινήτου Χρήστο Καραβά, 31 ετών που νοσηλεύεται.

kopela2 1500753135 (1)

Με τον Δημήτρη Δελούδη, δεν είχαν προλάβει ακόμα να παντρευτούν, όμως ήταν στα σχέδια τους.

Εκτός από την 26χρονη Κατερίνα, στο τροχαίο “έσβησαν”  ο Γιάννης Κατσής και ο Τάκης Καρατζής.

katsi katsi2 nek
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις