Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θρήνος για την αυτοκτονία του τραγουδιστή των Linkin Park: Πλήθος κόσμου στο σπίτι του (pics)
LIFESTYLE

Θρήνος για την αυτοκτονία του τραγουδιστή των Linkin Park: Πλήθος κόσμου στο σπίτι του (pics)

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, ανακοινώθηκε ο θάνατος ενός αγαπημένου ροκ σταρ, του τραγουδιστή των Linkin Park, Chester Bennington. Η τραγική είδηση του θανάτου του τραγουδιστή του γνωστού συγκροτήματος ανακοινώθηκε μέσα από το δίκτυο TMZ. Όπως αναφέρει, ο 41χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε ιδιωτική κατοικία στην περιοχή του Πάλο Βέλντε στο Λος Άντζελες την Πέμπτη. […]

chester-linkin-park

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, ανακοινώθηκε ο θάνατος ενός αγαπημένου ροκ σταρ, του τραγουδιστή των Linkin Park, Chester Bennington.

Η τραγική είδηση του θανάτου του τραγουδιστή του γνωστού συγκροτήματος ανακοινώθηκε μέσα από το δίκτυο TMZ. Όπως αναφέρει, ο 41χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε ιδιωτική κατοικία στην περιοχή του Πάλο Βέλντε στο Λος Άντζελες την Πέμπτη.

Στο παρελθόν είχε παραδεχθεί τις εξαρτήσεις από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ενώ είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε αποκτήσει έξι παιδιά, ηλικίας από 7 έως 21 ετών.

chester bennington christopher polk getty final

Μετά την τραγική είδηση, το σπίτι του τραγουδιστή που άφησε πίσω έξι παιδιά από δύο γάμους, ξεκίνησε να γεμίζει από θαυμαστές που θέλουν ν’ αφήσουν από ένα λουλούδι και δυο λόγια αγάπης. Το πρώτο μέλος που εμφανίστηκε από τους Linkin Park, είναι ο DJ Joe Hahn.

joe

Αμέτρητοι φίλοι του τραγουδιστή έφτασαν στο Palo Verdes από χθες, ενώ ο δρόμος έχει πλημμυρίσει από λουλούδια και σημειώματα.

Η αυτοκτονία του Chester, ήταν ένα σοκ κυρίως για τους συνεργάτες του, αφού μόλις λίγες ώρες μετά είχαν προγραμματισμένη φωτογράφιση. Το ίδιο πρωί της αυτοκτονίας μάλιστα, το συγκρότημα πρωτοκυκλοφόρησε ένα νέο τους video.

fans

O Chester είχε συνεργαστεί με τους Jay-Z, Jonathan Davis, Young Buck, Busta Rhymes και Aaron Lewis. Το 2007 βρέθηκε στην 46η θέση στον κατάλογο του Hit Paraders με τους 100 καλύτερους χέβι μέταλ τραγουδιστές όλων των εποχών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις