Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Νέα αποκάλυψη Βαρουφάκη για Τσίπρα: “Θα πετάξω τον Στουρνάρα με κλωτσιές”!
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Νέα αποκάλυψη Βαρουφάκη για Τσίπρα: “Θα πετάξω τον Στουρνάρα με κλωτσιές”!

Μία ακόμα αποκάλυψη έρχεται στη δημοσιότητα από το επίμαχο βιβλίο Adults in the Room του Γιάνη Βαρουφάκη. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, αυτή τη φορά αναφέρεται στη σχέση της κυβέρνησης με τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα. Περιγράφοντας μια σύσκεψη, πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, με τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα, του Γιάννη […]

stourntsip

Μία ακόμα αποκάλυψη έρχεται στη δημοσιότητα από το επίμαχο βιβλίο Adults in the Room του Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, αυτή τη φορά αναφέρεται στη σχέση της κυβέρνησης με τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα.

Περιγράφοντας μια σύσκεψη, πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, με τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα, του Γιάννη Δραγασάκη, του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Νίκου Παππά, αναφέρεται σε μια φράση του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τα «Νέα», ο Βαρουφάκης εξήγησε πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, έπρεπε να διώξει τον Γιάννη Στουρνάρα από την Τράπεζα της Ελλάδας.

«Μόλις γίνω πρωθυπουργός, θα ζητήσω την παραίτησή του. Κι αν χρειαστεί θα τον διώξω από την κεντρική τράπεζα με φωνές και κλωτσιές», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μετά την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα ο Νίκος Παππάς εξήγησε ότι «υπάρχουν και πιο δραστικές λύσεις στο πρόβλημα».

Το σχόλιο του αντιπροέδρου της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη

Λίγη ώρα με τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου περιστατικού, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απηύθυνε ερώτηση μέσω Twitter στον Νίκο Παππά.

Νίκο Παππά, ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε ότι εσύ ήθελες “πιο δραστικές λύσεις” από τις μπουνιές και κλωτσιές στον Γιάννη Στουρνάρα. Δηλαδή;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις