Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Νίκησε την Άλκμααρ, αλλά δεν εντυπωσίασε ο Παναθηναϊκός – Ντεμπούτο για Καμπέσας, Λουτσιάνο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκησε την Άλκμααρ, αλλά δεν εντυπωσίασε ο Παναθηναϊκός – Ντεμπούτο για Καμπέσας, Λουτσιάνο

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Μπορεί να μην έπιασε καλή απόδοση ο Παναθηναϊκός, αλλά σημασία έχει πως ακόμα κι έτσι κατάφερε να πάρει τη φιλική νίκη απέναντι στην Άλκμααρ, στο φιλικό που διεξήχθη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό που έδωσε το «τριφύλλι» πριν τα ματς με την Γκαμπάλα για τον γ’ προκριματικό […]

παο2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Μπορεί να μην έπιασε καλή απόδοση ο Παναθηναϊκός, αλλά σημασία έχει πως ακόμα κι έτσι κατάφερε να πάρει τη φιλική νίκη απέναντι στην Άλκμααρ, στο φιλικό που διεξήχθη στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό που έδωσε το «τριφύλλι» πριν τα ματς με την Γκαμπάλα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Τα γκολ για τους «πράσινους», πέτυχαν οι Μολίνς, Άλτμαν, ενώ για τους Ολλανδούς μείωσε ο Στενχς.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός, και αυτό φάνηκε κυρίως στο δεύτερο μέρος. Σε εκείνο το σημείο, η Άλκμααρ είχε την κατοχή με το μέρος της, με τους γηπεδούχους να παίζουν αμυντικά και να περιμένουν κάποια ευκαιρία για αντεπίθεση.

Ντεμπούτο έκαναν οι Καμπέσας, Λουτσιάνο. Ο Καμπέσας, αγωνίστηκε για 20’. Ελάχιστες φορές πήρε την μπάλα στα πόδια του, αλλά έδειξε πως πρόκειται για έναν ακραίο μεσοεπιθετικό που βοηθάει και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Από την άλλη, ο Λουτσιάνο έπαιξε για 13’ χωρίς να καταφέρει να κάνει κάτι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Μαρίνος Ουζουνίδης, δήλωσε πως η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη για τα παιχνίδια του Europa League, και ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να βελτιωθούν στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Όσον αφορά τους νεοαποκτηθέντες, ανέφερε πως δεν είναι έτοιμοι και ότι πήραν λεπτά συμμετοχής για να δουν το γήπεδο και να “βρεθούν” λίγο με τους συμπαίκτες τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις