Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ακόμη ένα τροχαίο με αρκούδα: Έκκληση από τον “Αρκτούρο”
PLUS

Ακόμη ένα τροχαίο με αρκούδα: Έκκληση από τον “Αρκτούρο”

Στις 19 Ιουλίου 2017, και περίπου στις 03:00 πμ σημειώθηκε για άλλη μια φορά ένα τροχαίο ατύχημα με θύμα μια αρκούδα στη νέα εθνική οδό Αμυνταίου – Φλώρινας στο ύψος της τοποθεσίας «Κλειδί» Αμυνταίου, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Όροβου. Στο άτυχο ζώο, ένα νεαρό αρσενικό, o θάνατος επήλθε ακαριαία λόγω εσωτερικής αιμορραγίας που προκλήθηκε […]

C135807DCA2FA0627AA840259CC4F24A

Στις 19 Ιουλίου 2017, και περίπου στις 03:00 πμ σημειώθηκε για άλλη μια φορά ένα τροχαίο ατύχημα με θύμα μια αρκούδα στη νέα εθνική οδό Αμυνταίου – Φλώρινας στο ύψος της τοποθεσίας «Κλειδί» Αμυνταίου, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Όροβου.

Στο άτυχο ζώο, ένα νεαρό αρσενικό, o θάνατος επήλθε ακαριαία λόγω εσωτερικής αιμορραγίας που προκλήθηκε από την σφοδρή σύγκρουση. Παρά τις ζημιές στο αυτοκίνητο, ο οδηγός συνέχισε την πορεία του και η τροχαία ενημερώθηκε για το πτώμα του ζώου από άλλους διερχόμενους οδηγούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το 12ο ατύχημα με θύμα αρκούδα που σημειώνεται στον εν λόγω τομέα του τοπικού οδικού δικτύου από το 2003.

Η ΚΑΛΛΙΣΤΩ και ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ απευθύνουν έκκληση:
– Προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής του Κλειδιού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ειδικά κατά τους θερινούς και φθινοπωρινούς μήνες όπου παρατηρείται μεγαλύτερη κινητικότητα από τις αρκούδες, και να τηρούν πάντα το όριο ταχύτητας.
– Προς την Τροχαία Φλώρινας για τακτικό έλεγχο της ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων και την επιβολή των κυρώσεων που ορίζει ο νόμος για όσους οδηγούς δεν τηρούν το όριο ταχύτητας.
– Προς την Τροχαία Φλώρινας κα την ΠΕ Φλώρινας για την πρόβλεψη άμεσης εγκατάστασης ενός προσωρινού συστήματος πινακίδων στην συγκεκριμένη περιοχή για την προειδοποίηση των οδηγών για τήρηση ορίου ταχύτητας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις