Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

18

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός: Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Ταχτσίδης – Πιθανότατα και ο Μποτία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Ταχτσίδης – Πιθανότατα και ο Μποτία

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Ολυμπιακός θα παραδώσει απόψε τη λίστα στην UEFA με τους ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στον Γ’ προκριματικό γύρο απέναντι στην Παρτιζάν. Θυμίζουμε, πως αν οι «ερυθρόλευκοι» περάσουν στα νοκ-άουτς, εκεί θα δηλώσουν νέα λίστα, ενώ μέχρι τη Δευτέρα μπορούν να πραγματοποιήσουν δύο αλλαγές στη λίστα. Όλα δείχνουν πως ο […]

ταχτσιδης

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Ολυμπιακός θα παραδώσει απόψε τη λίστα στην UEFA με τους ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στον Γ’ προκριματικό γύρο απέναντι στην Παρτιζάν.

Θυμίζουμε, πως αν οι «ερυθρόλευκοι» περάσουν στα νοκ-άουτς, εκεί θα δηλώσουν νέα λίστα, ενώ μέχρι τη Δευτέρα μπορούν να πραγματοποιήσουν δύο αλλαγές στη λίστα.

Όλα δείχνουν πως ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, θα μείνει εκτός λίστας καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη γάμπα, και θα χρειαστούν περίπου δύο εβδομάδες για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Εάν δεν υπήρχε αυτός ο τραυματισμός, ο Έλληνας διεθνής θα συμμετείχε κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Σοβαρές πιθανότητες να μείνει εκτός, έχει και ο Αλμπέρτο Μποτία. Ο Ισπανός, ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό στον τετρακέφαλο και δεν θα μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις