Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απίστευτος: Της έκοψε το αίμα, για να της κάνει πρόταση γάμου! (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτος: Της έκοψε το αίμα, για να της κάνει πρόταση γάμου! (vid)

Αν και της έκοψε τα πόδια για λίγα λεπτά, της έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά που μπορούσε. Ο αστυνομικός από το Τέξας, βρήκε την κατάλληλη ημέρα, δεύτερη επέτειο γνωριμίας, για να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του, όχι όμως με τον συνηθισμένο τρόπο. Ο Stephen Smith ζήτησε από τη σύντροφό του Amanda Radican να πάει μέχρι […]

ImageHandler (20)

Αν και της έκοψε τα πόδια για λίγα λεπτά, της έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά που μπορούσε. Ο αστυνομικός από το Τέξας, βρήκε την κατάλληλη ημέρα, δεύτερη επέτειο γνωριμίας, για να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του, όχι όμως με τον συνηθισμένο τρόπο.

Ο Stephen Smith ζήτησε από τη σύντροφό του Amanda Radican να πάει μέχρι το αστυνομικό τμήμα όπου εργάζεται για να του δώσει το κινητό του, το οποίο σκόπιμα είχε αφήσει στο σπίτι φεύγοντας.
Λίγο πριν φτάσει η γυναίκα στο τμήμα, συνάδελφος του συντρόφου της την σταμάτησε για έλεγχο λέγοντάς της πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν κλεμμένο.

Η Amanda βγήκε αναστατωμένη από το αυτοκίνητο ξεσπώντας σε κλάματα και ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά της ο Stephen ο οποίος πέφτοντας στα γόνατα του ζήτησε να γίνει γυναίκα του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις