Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Προκρίθηκε η Παρτιζάν και τώρα…Ολυμπιακός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προκρίθηκε η Παρτιζάν και τώρα…Ολυμπιακός

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Παρτιζάν αντιμετώπισε την Μπουντούτσνοστ στο Μαυροβούνιο για τον επαναληπτικό του β’ προκριματικού γύρου για το Champions League. Στο πρώτο ματς, οι Σέρβοι είχαν επικρατήσει με σκορ 2-0 και όλα έδειχναν πως θα πάρουν την πρόκριση. Ο αγώνας στο Μαυροβούνιο ολοκληρώθηκε με σκορ 0-0, κι έτσι η Παρτιζάν περνάει στον […]

partizan

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Παρτιζάν αντιμετώπισε την Μπουντούτσνοστ στο Μαυροβούνιο για τον επαναληπτικό του β’ προκριματικού γύρου για το Champions League.

Στο πρώτο ματς, οι Σέρβοι είχαν επικρατήσει με σκορ 2-0 και όλα έδειχναν πως θα πάρουν την πρόκριση.

Ο αγώνας στο Μαυροβούνιο ολοκληρώθηκε με σκορ 0-0, κι έτσι η Παρτιζάν περνάει στον τρίτο προκριματικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι Σέρβοι έπαιξαν αμυντικό ποδόσφαιρο, ενώ φάνηκαν και πολλά προβλήματα που είχαν στην δημιουργία. Στάθηκαν και τυχεροί, καθώς η Μπουντούτσνοστ είχε δοκάρι στο 34ο λεπτό.

Αν κρίνουμε από το χθεσινό ματς, ο Ολυμπιακός θα δυσκολευτεί να πετύχει γκολ, καθώς κάτω από τα γκολπόστ, ο Φίλιπ Κλιάγιτς ήταν εκπληκτικός και κατάφερε να πραγματοποιήσει πολύ δύσκολες και σωτήριες επεμβάσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=Txw3viwjmV8&t=100s

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις