Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αθάνατο δημόσιο…! Ο εφοριακός που έλυνε σταυρόλεξα ενώ περίμενε η ουρά, θα πάει να τα λύνει… αλλού!
ΕΛΛΑΔΑ

Αθάνατο δημόσιο…! Ο εφοριακός που έλυνε σταυρόλεξα ενώ περίμενε η ουρά, θα πάει να τα λύνει… αλλού!

Αθάνατο ελληνικό Δημόσιο! Λίγες ημέρες μόλις πέρασαν από τότε που δημοσιεύτηκε η φωτογραφία του εφοριακού στην ΔΥΟ Ηρακλείου ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να λύνει σταυρόλεξο εν ώρα υπηρεσίας! Τώρα, ο συγκεκριμένος υπάλληλος θα λύνει αλλού τα σταυρόλεξα, καθώς πήρε ευμενή μετάθεση! Η φωτογραφία με τον εφοριακό είχε δημοσιευτεί αρχικά στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη», καθώς αγανακτισμένος […]

efor-1500361930

Αθάνατο ελληνικό Δημόσιο!

Λίγες ημέρες μόλις πέρασαν από τότε που δημοσιεύτηκε η φωτογραφία του εφοριακού στην ΔΥΟ Ηρακλείου ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να λύνει σταυρόλεξο εν ώρα υπηρεσίας!

Τώρα, ο συγκεκριμένος υπάλληλος θα λύνει αλλού τα σταυρόλεξα, καθώς πήρε ευμενή μετάθεση!

Η φωτογραφία με τον εφοριακό είχε δημοσιευτεί αρχικά στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη», καθώς αγανακτισμένος πολίτης τον είχε φωτογραφίσει την ώρα που στην ουρά περίμεναν 20 άτομα για να εξυπηρετηθούν.

efor-1500361925

Η τελευταία είδηση επί του θέματος ήταν ότι γίνεται σχετική έρευνα για να διαπιστωθούν τα συμβαίνοντα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το neakriti.gr, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο με απόφαση της περασμένης Τετάρτης έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα του υπαλλήλου και τον αποσπά στην υπό σύσταση… Ακαδημία Εφοριακών.

Για το θέμα, παρενέβη και ο γενικός γραμματέας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής, που είπε: «Θα τον αποσπάσουν για να διδάσκει τη σωστή λύση σταυρόλεξου; Τέτοια χατίρια δεν πρέπει να γίνονται».

Η τελική υπογραφή για τις αποσπάσεις, όπως δηλαδή και για την απόσπαση του εν λόγω υπαλλήλου στην Ακαδημία Εφοριακών, θα πρέπει να μπει από τον κ. Πιτσιλή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις