Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ιδιοκτήτης φούρνων έπεσε θύμα χολιγουντιανής ληστείας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδιοκτήτης φούρνων έπεσε θύμα χολιγουντιανής ληστείας

Του Πέτρου Καρσιώτη Μετέφερε τις εισπράξεις από την αλυσίδα φούρνων ιδιοκτησίας του, κρυμμένες κάτω από τη σέλα δίκυκλης μοτοσυκλέτας, αλλά ούτε αυτή η κρυψώνα στάθηκε ασφαλής. Δύο κακοποιοί, που γνώριζαν τη συνήθεια και τον τρόπο μεταφοράς των χρημάτων από τον ιδιοκτήτη των φούρνων – ζαχαροπλαστείων, έβαλαν σε ενέργεια το σχέδιο της ληστείας, στον κόμβο της […]

1429608406340558587

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μετέφερε τις εισπράξεις από την αλυσίδα φούρνων ιδιοκτησίας του, κρυμμένες κάτω από τη σέλα δίκυκλης μοτοσυκλέτας, αλλά ούτε αυτή η κρυψώνα στάθηκε ασφαλής.

Δύο κακοποιοί, που γνώριζαν τη συνήθεια και τον τρόπο μεταφοράς των χρημάτων από τον ιδιοκτήτη των φούρνων – ζαχαροπλαστείων, έβαλαν σε ενέργεια το σχέδιο της ληστείας, στον κόμβο της Κασσάνδρειας.

Τον έριξαν κάτω και άρπαξαν ολόκληρο μοτοποδήλατο με 50.000 ευρώ

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που έδωσε στην  Αστυνομία, οι ληστές τον έριξαν κάτω και άρπαξαν ολόκληρο το… μοτοποδήλατο κάτω από τη σέλα του οποίου είχε τοποθετήσει 50.000 ευρώ!

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων αρτοποιίας,  επέβαινε σε δίκυκλο και την ώρα που έφτασε στον κυκλικό κόμβο Κασσάνδρειας, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα, του έκλεισαν το δρόμο, υποχρεώνοντάς το να σταματήσει.

Αφού τον έριξαν στο έδαφος, άρπαξαν το δίκυκλο όπου κάτω από τη σέλα είχε τα χρήματα και εξαφανίστηκαν.

Βρήκε το δίκυκλο η αστυνομία, αλλά χωρίς τα λεφτά!

Λίγο αργότερα τόσο το δίκυκλο του θύματος όσο κι αυτό των δραστών (που διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο)  βρέθηκαν κοντά στην Άφυτο.

Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πανομοιότυπη ληστεία είχε γίνει και πριν από δύο χρόνια στο Καλοχώρι στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Δύο δράστες είχαν στήσει παγίδα και σε άλλον επιχειρηματία

Δύο δράστες όπως και τώρα, οδηγώντας δύο αυτοκίνητα, έστησαν παγίδα σε άλλον επιχειρηματία που μετέφερε 10.000 ευρώ.

Ο κακοποιός που προπορευόταν του αυτοκινήτου του θύματος, φρέναρε ξαφνικά με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να ακινητοποιήσει το όχημά του για να μην πέσει στο προπορευόμενο.

Πετάχτηκαν έξω και με πιστόλια άρπαξαν 10.000 ευρώ

Οι κακοποιοί πετάχτηκαν έξω και με την απειλή πιστολιών του άρπαξαν τον χαρτοφύλακα μέσα στον οποίο μετέφερε 10.000 ευρώ.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις