Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αποκρουστικό το θέαμα στις παραλίες: Γιγάντιες μέδουσες, τσούχτρες και νεκρά ψάρια! (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκρουστικό το θέαμα στις παραλίες: Γιγάντιες μέδουσες, τσούχτρες και νεκρά ψάρια! (pics-vid)

  Αντιμέτωποι με το όχι και τόσο ευχάριστο θέαμα των τσουχτρών και μεδουσών έρχονται οι λουόμενοι στις παραλίες της Πάτρας. Το πρόβλημα είναι κάθε μέρα, όπως λένε και χειρότερο. Οι γιγαντιαίες μέδουσες που έχουν εμφανιστεί, προκαλούν τρόμο στους λουόμενους που φοβούνται πλέον να πάνε στην παραλία. Την ίδια ώρα, ένα ανησυχητικό και αποκρουστικό θέαμα αντίκρισαν όσοι […]

 2126969-1500021553

Αντιμέτωποι με το όχι και τόσο ευχάριστο θέαμα των τσουχτρών και μεδουσών έρχονται οι λουόμενοι στις παραλίες της Πάτρας.

Το πρόβλημα είναι κάθε μέρα, όπως λένε και χειρότερο.

Οι γιγαντιαίες μέδουσες που έχουν εμφανιστεί, προκαλούν τρόμο στους λουόμενους που φοβούνται πλέον να πάνε στην παραλία.

2126970-1500021553

Την ίδια ώρα, ένα ανησυχητικό και αποκρουστικό θέαμα αντίκρισαν όσοι επισκέφτηκαν χθες παραλίες της Πάτρας. Εκατοντάδες νεκρά ψάρια έχει ξεβράσει η θάλασσα στις περιοχές: Καστελλόκαμπου, Δάφνες και Προαστίου της Πάτρας.

2126969-1500021553 (1)

Ο Λιμενικός σταθμός του Ρίου έχει ενημερωθεί, όπως και αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να πάρουν δείγματα των νεκρών ψαριών και από το θαλασσινό νερό της περιοχής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις