Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Και με τη βούλα η Θάνου στο γραφείο του Τσίπρα: Αμισθί μεν, αλλά… (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και με τη βούλα η Θάνου στο γραφείο του Τσίπρα: Αμισθί μεν, αλλά… (pics)

Προϊστάμενη του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού και με τη βούλα, είναι η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου. Ο διορισμός της δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και όπως ορίζεται θα εργάζεται αμισθί, αλλά θα παίρνει οδοιπορικά. «Θα παρέχει τις υπηρεσίες της στον Πρωθυπουργό χωρίς να λαμβάνει μισθό, αποζημίωση ή άλλη οικονομική απολαβή εκτός των […]

105811-1499926381

Προϊστάμενη του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού και με τη βούλα, είναι η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου.

Ο διορισμός της δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και όπως ορίζεται θα εργάζεται αμισθί, αλλά θα παίρνει οδοιπορικά.

«Θα παρέχει τις υπηρεσίες της στον Πρωθυπουργό χωρίς να λαμβάνει μισθό, αποζημίωση ή άλλη οικονομική απολαβή εκτός των οδοιπορικών της», αναφέρει το ΦΕΚ.

Μάλιστα η απόφαση του πρωθυπουργού αναφέρει ότι η πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου αναλαμβάνει καθήκοντα από τη Δεύτερα 10 Ιουλίου και για δύο χρόνια.

Αναλυτικά το ΦΕΚ 

«Με την υπ’ αριθμ. Υ57/10.07.2017 απόφαση του Πρωθυπουργού που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 33 και 55 παρ. 4 του «Κώδικα νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα κυβερνητικά όργανα» (π.δ. 63/2005, Α’ 98), του άρθρου 1 παρ. 1 και 2 του π.δ. 2/2011 (Α’ 5), ανατίθενται, από 10.07.2017, για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών, στη Βασιλική Θάνου – Χριστοφίλου του Σπυρίδωνος (Α.Δ.Τ.: ΑΚ 082129) καθήκοντα άμισθης Προϊσταμένης του νομικού γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, η οποία θα παρέχει τις υπηρεσίες της στον Πρωθυπουργό χωρίς να λαμβάνει μισθό, αποζημίωση ή άλλη οικονομική απολαβή εκτός των οδοιπορικών της, δυνάμει της παρ. 4 του άρθρου 55 του Κώδικα νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα κυβερνητικά όργανα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις