Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Περπατήστε ανάμεσα στα έργα του Βαν Γκογκ: Μια μοναδική εμπειρία στο Μέγαρο Μουσικής (pics-vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Περπατήστε ανάμεσα στα έργα του Βαν Γκογκ: Μια μοναδική εμπειρία στο Μέγαρο Μουσικής (pics-vid)

Ο Vincent van Gogh ξαναζωντανεύει με μοναδικό τρόπο στην Αθήνα μέσα από μια μοναδική εμπειρία που θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής, από 7 Νοεμβρίου 2017 έως τις 5 Μαρτίου 2018. Πρόκειται για μια έκθεση εικόνας και ήχου, την «Van Gogh Alive-The experience», όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα κορυφαία έργα […]

Vincent-van-Gogh2 (1)

Ο Vincent van Gogh ξαναζωντανεύει με μοναδικό τρόπο στην Αθήνα μέσα από μια μοναδική εμπειρία που θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής, από 7 Νοεμβρίου 2017 έως τις 5 Μαρτίου 2018.

Πρόκειται για μια έκθεση εικόνας και ήχου, την «Van Gogh Alive-The experience», όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα κορυφαία έργα του Ολλανδού ζωγράφου μέσα από μια διαδραστική διαδικασία.

Vincent-van-Gogh3 (1)

Τρεις χιλιάδες έργα του αξεπέραστου καλλιτέχνη μαζί με κινούμενες εικόνες θα προβληθούν από το σύστημα υψηλής τεχνολογίας SENSORY4™.

Vincent-van-Gogh (1)

Οι εικόνες και οι ήχοι θα μας ταξιδέψουν στα μέρη όπου έζησε και δημιούργησε ο Ολλανδός ζωγράφος στο Άμστερνταμ, την Προβηγκία, το Παρίσι, την Αρλ, το Σεν Ρεμύ. Μέχρι τώρα η τρισδιάστατη έκθεση έχει ταξιδέψει σε 35 μητροπόλεις και την έχουν επισκεφθεί περισσότεροι από 10.000.000 θεατές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις