Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Όλη η αλήθεια για τον φόνο στον Λαγανά: Λεπτό προς λεπτό η συγκλονιστική τραγωδία
ΕΛΛΑΔΑ

Όλη η αλήθεια για τον φόνο στον Λαγανά: Λεπτό προς λεπτό η συγκλονιστική τραγωδία

Του Πέτρου Καρσιώτη Συνελήφθη ως ο ένατος από τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης με θύμα τον 22χρονο Αμερικανό τουρίστα στο κλαμπ του Λαγανά, ο 33χρονος Σέρβος, αλλά απόλυτα έγκυρες πληροφορίες τον φέρουν ως τον βασικό πρωταγωνιστή της αιματηρής συμπλοκής που οδήγησε στην τραγωδία του Λαγανά! Ο 33χρονος Σέρβος τουρίστας, που διέμενε χωρίς να κυκλοφορεί από […]

o-FACEBOOK-facebook

Του Πέτρου Καρσιώτη

Συνελήφθη ως ο ένατος από τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης με θύμα τον 22χρονο Αμερικανό τουρίστα στο κλαμπ του Λαγανά, ο 33χρονος Σέρβος, αλλά απόλυτα έγκυρες πληροφορίες τον φέρουν ως τον βασικό πρωταγωνιστή της αιματηρής συμπλοκής που οδήγησε στην τραγωδία του Λαγανά!

Ο 33χρονος Σέρβος τουρίστας, που διέμενε χωρίς να κυκλοφορεί από την ώρα της συμπλοκής σε κατάλυμα του Λαγανά, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει η Alphafreepress, θεωρείται άνθρωπος-κλειδί για τα τραγικά συμβάντα στο κλαμπ όπου το πάρτι Σέρβων τουριστών βάφτηκε στο αίμα του 22χρονου Αμερικανού.

Έχουν καταλήξει στο τι, το πώς και το γιατί της τραγωδίας

Πληροφορίες από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνα και τις οποίες μεταφέρει η Alphafreepress, αναφέρουν ότι οι ερευνητές με τις μαρτυρίες και τις σκηνές από τις κάμερες, έχει καταλήξει σχεδόν απόλυτα για το τι, το γιατί και το πώς συνέβη.

Έτσι, λοιπόν,  αναπαριστώντας κατά κάποιον τρόπο τα δραματικά γεγονότα, αυτά εξελίχθηκαν ως εξής:

Ο 22χρονος Αμερικανός τουρίστας είχε βρεθεί με δυο φίλους του να διασκεδάζει στο κλαμπ στο οποίο δεκάδες Σέρβοι, είχαν οργανώσει πάρτι..

Βρίσκονταν στο νησί 2.000 Σέρβοι που διασκέδαζαν

Άλλωστε τις ημέρες εκείνες στη Ζάκυνθο βρίσκονταν περίπου 2.000 Σέρβοι.

Σε κάποια στιγμή ο νεαρός Αμερικανός, κάθισε με νεαρή Σέρβα, στη μπάρα του νυχτερινού καταστήματος. Έπιναν το ποτό τους, χαμογελούσαν, συζητούσαν, φωτογραφίζονταν ίσως.

Στον εισαγγελέα Ζακύνθου οδηγούνται οι οχτώ συλληφθέντες, κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 23χρονου Αμερικανού, τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Λαγανά Ζακύνθου, Σάββατο 6 Ιουλίου 2017. Στους κατηγορούμενους θα ασκηθεί ποινική δίωξη και στην συνέχεια θα γυρίσουν πίσω στα κρατητήρια του Αστυνομικού τμήματος ενώ την Δευτέρα θα αρχίσουν οι ανακρίσεις για το θάνατο του 23χρονου Αμερικανού τουρίστα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Το γεγονός έκανε έξω φρενών τον 33χρονο Σέρβο θαμώνα

Το γεγονός αυτό, άγνωστο για ποιον ακριβώς λόγο, έκανε έξω φρενών τον 33χρονο Σέρβο, αυτόν, δηλαδή,  που συνελήφθη το πρωί της τρίτης   ως ο ένατος κατά σειρά,  της ομάδας, που χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές τον Αμερικάνο.

Άρπαξε ένα ποτήρι με ποτό και το εκσφενδόνισε εναντίον της συμπατριώτισσάς του, που  καθόταν στη μπάρα με τον νεαρό Αμερικανό.

Πολλοί, λόγω της φασαρίας και της μουσικής, αλλά και της κατανάλωσης αλκοόλ, δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία.

Ο 22χρονος σηκώθηκε και πήγε να ζητήσει εξηγήσεις όμως δέχθηκε και χαστούκι

Ο 22χρονος Αμερικάνος, όμως, σηκώθηκε από τη θέση του, πήγε προς τον 33χρονο Σέρβο να του ζητήσει εξηγήσεις γιατί πέταξε το ποτήρι στην κοπέλα με την οποία διασκέδαζε ο ίδιος.

Ο Σέρβος, αντί για απάντηση, του έδωσε ένα χαστούκι!

Ο νεαρός Αμερικανός έσπασε μπουκάλι μπύρας στο κεφάλι του Σέρβου

Και τότε ο νεαρός Αμερικανός, άρπαξε ένα μπουκάλι μπύρα και το έσπασε πάνω στο κεφάλι του 33χρονου Σέρβου.

Τα αίματα, πλημμύρισαν το πρόσωπο του 33χρονου, ο οποίος έχοντας χάσει κάθε έλεγχο πλέον, πετάχτηκε πάνω κι άρχισε να καταδιώκει, χτυπώντας τον νεαρό Αμερικάνο, που προσπαθούσε να ξεφύγει.

Σε εκείνο το σημείο, παρενέβη ο Σέρβος, περιστασιακός υπεύθυνος της ασφάλειας του καταστήματος.

eis1

Ο Σέρβος υπεύθυνος ασφαλείας είπε πως αρχικά προσπάθησε να ηρεμήσει τον Αμερικανό

Όπως είπε στους αστυνομικούς, προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση και να προστατεύσει τον νεαρό Αμερικάνο από τον αιμόφυρτο Σέρβο!

Είχαν αρχίσει να τρέχουν κι άλλοι φίκοι του 33χρονου πίσω από τον Αμερικάνο. Σε κάποια στιγμή, ο σεκιούριτι ισχυρίζεται ότι ο Αμερικάνος, γύρισε και του είπε κάτι που τον προσέβαλε.

Στις 3 και 16 το πρωί της νύχτας εκείνης, οι κάμερες δείχνουν άτομα να χτυπάνε τον Αμερικάνο, είκοσι μέτρα από το κλαμπ.

Έπεσε πάνω σε καπό αυτοκινήτου και μετά στο έδαφος

Ο 22χρονος πέφτει πάνω σε ένα καπό αυτοκινήτου και μετά στο έδαφος όπου οι δράστες του δίνουν γροθιές και κλωτσιές.

Επί τόπου συνελήφθησαν εκείνη τη νύχτα ο Σέρβος υπεύθυνος Ασφαλείας και ο Έλληνας μπάρμαν , ο οποίος λέει ότι μόνο στη μέση χτύπησε τον Αμερικάνο για να τον σταματήσει που έτρεχε.

Το  ίδιο είπε και ο Σέρβος σεκιούριτι ο οποίος μάλιστα επικαλέστηκε ότι το ένα χέρι του το είχε σπάσει και ήταν στο γύψο.

Χτύπησε με χέρι στο γύψο

Ωστόσο φαίνεται στο βίντεο να δίνει χτύπημα με το άλλο.

Στα βίντεο αλλά και από μαρτυρίες προέκυψε ο πρωταγωνιστικός ρόλος του 33χρονου Σέρβου που είχε ξεκινήσει την συμπλοκή και ίσως ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό και για το θάνατο του Αμερικανού.

Οι έξι νεαροί Σέρβοι που είχαν συλληφθεί μετά τους δύο πρώτους ως συμμετέχοντες στο θανάσιμο τραυματισμό, ισχυρίστηκαν ότι δεν κατάλαβαν καν ότι ο Αμερικάνος ήταν νεκρός και έφυγαν χωρίς να χτυπήσου ν ιδιαίτερα.

Οι 6 νεαροί Σέρβοι που έχουν συλληφθεί, έβαλαν τα κλάματα όταν έμαθαν την κατάληξη

Έβαλαν τα  κλάματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι λίγες ώρες μετά το αιματηρό επεισόδιο, είχαν αναχωρήσει με καραβάκι για τοπική κρουαζιέρα σε αξιοθέατα της Ζακύνθου!!!

Στην επιστροφή τους περίμεναν οι αστυνομικοί, που τους είχαν σχεδόν αναγνωρίσει από μαρτυρίες, εικόνες της κάμερας και από τα τατουάζ που έφεραν στα μπράτσα…

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις