Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βόλος: Σάλος με τον επιχειρηματία που πήγε διακοπές με την 14χρονη- Είχε επαφές και με την αδερφή της!
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Βόλος: Σάλος με τον επιχειρηματία που πήγε διακοπές με την 14χρονη- Είχε επαφές και με την αδερφή της!

Οργή και αγανάκτηση είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στον Βόλο εξαιτίας του επιχειρηματία, με καταγωγή από την περιοχή, που πήγε διακοπές στην Κέρκυρα με την ανήλικη, στην οποία ασελγούσε. Τα στοιχεία του 55χρονου, που εκμεταλλευόταν τη φτώχεια της οικογένειας για να έχει επαφές με τα δύο κορίτσια, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και όλοι αναρωτιούνται […]

ImageHandler (11)

Οργή και αγανάκτηση είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στον Βόλο εξαιτίας του επιχειρηματία, με καταγωγή από την περιοχή, που πήγε διακοπές στην Κέρκυρα με την ανήλικη, στην οποία ασελγούσε.

Τα στοιχεία του 55χρονου, που εκμεταλλευόταν τη φτώχεια της οικογένειας για να έχει επαφές με τα δύο κορίτσια, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και όλοι αναρωτιούνται ποιος γνωστός τους μπορεί να είναι. Αρκετά ονόματα επιχειρηματιών του Βόλου ακούστηκαν, τα οποία η αστυνομία και διέψευσε για να μην σπιλωθεί αδίκως κάποιος αθώος.

Οι μόνοι που ενημερώθηκαν από τις Αρχές, είναι συγγενείς και στενοί φίλοι, που ειδοποιήθηκαν για να καταθέσουν στοιχεία για τον 55χρονο.

Ο επιχειρηματίας, κρατείται στην Κέρκυρα και θα απολογηθεί αύριο.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και η μητέρα της ανήλικης, η οποία βαρύνεται με κατηγορίες ακόμη και για άμεση συνέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες. ο 55χρονος είναι παντρεμένος με ένα παιδί, ενώ δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στο χώρο του εμπορίου και μάλιστα διαθέτει σούπερ μάρκετ στην πόλη. Στην σύζυγο του είχε πει ψέματα ότι θα πάει για δουλειές, ενώ είχε κλείσει ολιγοήμερο ταξίδι στην Κέρκυρα με την 14χρονη.

Ο 55χρονος έβρισκε την ευκαιρία να ασελγεί στην 14χρονη εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως η μητέρα της ήταν άνεργη και φτωχή. Μάλιστα διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις και με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης.

Το κοριτσάκι σώθηκε από τα χειρότερα, καθώς οι καμαριέρες υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πάει καλά. Ο 55χρονος είχε πει πως είναι η κόρη του, όμως οι υπάλληλοι είχαν «από κοντά» τον άντρα με την 14χρονη για να διαπιστώσουν αν υπάρχει κίνδυνος.

Οι  δυο καμαριέρες που εργάζονταν έξω από το δωμάτιο του 55χρονου άκουσαν την ανήλικη να φωνάζει «άφησέ με ήσυχη, θέλω να φύγω» και αμέσως ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άνδρας από το Βόλο οδηγήθηκε στον ανακριτή και ισχυρίστηκε ότι δεν προχώρησε στην σεξουαλική πράξη με την ανήλικη.

Η 14χρονη βρίσκεται στα χέρια ειδικών, που προσπαθούν να τη στηρίξουν ψυχολογικά, ενώ μια ακόμα υπόθεση προκαλεί φρίκη, καθώς γονείς χρησιμοποιούν τα παιδιά τους για λίγα χρήματα, αδιαφορώντας για τα εσωτερικά τραύματα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις