Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φόνος στον Λαγανά: “Δεν ήταν η σέλφι ο λόγος που μας επιτέθηκαν”, λέει ο φίλος του 22χρονου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φόνος στον Λαγανά: “Δεν ήταν η σέλφι ο λόγος που μας επιτέθηκαν”, λέει ο φίλος του 22χρονου

Πολλά είναι όσα δεν έχουν έρθει στο φως, για τη μοιραία νύχτα που ο 22χρονος Αμερικανός δολοφονήθηκε με τόσο βάρβαρο τρόπο, έξω από το μπαρ της Ζακύνθου όπου πριν διασκέδαζε με την παρέα του. Μέχρι τώρα, αυτό που είναι γνωστό είναι πως ο νεαρός τουρίστας που χτυπήθηκε από μπράβους στη μέση του δρόμου στον Λαγανά, […]

nekros

Πολλά είναι όσα δεν έχουν έρθει στο φως, για τη μοιραία νύχτα που ο 22χρονος Αμερικανός δολοφονήθηκε με τόσο βάρβαρο τρόπο, έξω από το μπαρ της Ζακύνθου όπου πριν διασκέδαζε με την παρέα του.

Μέχρι τώρα, αυτό που είναι γνωστό είναι πως ο νεαρός τουρίστας που χτυπήθηκε από μπράβους στη μέση του δρόμου στον Λαγανά, έβγαλε μια σέλφι με τη σερβιτόρα και «τιμωρήθηκε».

Τώρα ένας αυτόπτης μάρτυρας του άγριου σκηνικού που οδήγησε στον θάνατο του Bakari Henderson δίνει μία άλλη διάσταση στη δολοφονία.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο CBS ο Astrid Von Ehren-McCray, φίλος του 22χρονου, ξεκαθάρισε πως αιτία του καβγά δεν ήταν η φωτογραφία, αλλά ένας άλλος ασήμαντος λόγος.

Σύμφωνα με τον ίδιο που ήταν μπροστά στην εν ψυχρώ δολοφονία, όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα και ένας άλλος φίλος τους έβαλαν τα ποτά τους σε λάθος τραπέζι.

Τότε δύο από τους συλληφθέντες άρπαξαν τα μπουκάλια μπύρας και αφού τα χτύπησαν πάνω στο τραπέζι σπάζοντάς τα, στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του Bakari.

Σήμερα οι δράστες οδηγούνται στον ανακριτή.

Στους οκτώ συλληφθέντες, ένας Έλληνας και επτά Σέρβοι, η Εισαγγελέας απήγγειλε την κατηγορία της από κοινού ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Εντωμεταξύ σήμερα Τρίτη, οι Αρχές συνέλαβαν ακόμα ένα άτομο, Σερβικής καταγωγής και νεαρής ηλικίας στα ίχνη του οποίου έφτασαν αξιοποιώντας τα υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Οι οκτώ κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Henderson αρνούνται ότι προκάλεσαν τον θάνατο του 22χρονου και ετοιμάζουν τις απολογίες τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις