Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Μια σέλφι ήταν ο λόγος που δολοφόνησαν τον νεαρό τουρίστα στον Λαγανά
ΕΛΛΑΔΑ

Μια σέλφι ήταν ο λόγος που δολοφόνησαν τον νεαρό τουρίστα στον Λαγανά

Του Πέτρου Καρσιώτη Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την αφορμή που οδήγησε στην τραγωδία της δολοφονίας του 22χρονου Αμερικανού από το Τέξας, σε κλαμπ του Λαγανά Ζακύνθου. Όπως κατέθεσαν οι δύο φίλοι του νεαρού Αμερικάνου, που χτυπήθηκε ανηλεώς από ομάδα άνω των δέκα ατόμων-επτά Σέρβοι κι ένας Έλληνας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα έως τώρα- η […]

zakynthos-thumb-large

Του Πέτρου Καρσιώτη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την αφορμή που οδήγησε στην τραγωδία της δολοφονίας του 22χρονου Αμερικανού από το Τέξας, σε κλαμπ του Λαγανά Ζακύνθου.

Όπως κατέθεσαν οι δύο φίλοι του νεαρού Αμερικάνου, που χτυπήθηκε ανηλεώς από ομάδα άνω των δέκα ατόμων-επτά Σέρβοι κι ένας Έλληνας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα έως τώρα- η απίστευτη αφορμή ήταν το γεγονός ότι η παρέα των Αμερικανών έβγαλε μία σελφι φωτογραφία με Σέρβα  σερρβιτόρα του κλαμπ!

Στην αρχή αγριοκοιτούσαν τους Αμερικανούς, μετά έσπασαν μπουκάλια μπύρας στο τραπέζι τους

Το γεγονός αυτό εκνεύρισε τους Σέρβους, οι οποίοι αφού αγριοκοίταξαν για αρκετή ώρα την παρέα των Αμερικανών τουριστών, όπως αποκάλυψε η Alphafreepress,  έσπασαν μπουκάλι με μπύρα στο τραπέζι τους.

Η αντίδραση του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα να ανταποδώσει με μια γροθιά την ενέργεια αυτή, στάθηκε και η αρχή του τέλους του καθώς πάνω του έπεσαν πολλοί Σέρβοι, τον χτύπησαν και τον άφησαν νεκρό, είκοσι μέτρα από το κατάστημα.

Τη μοιραία βραδιά οι Σέρβοι είχαν οργανώσει πάρτι στο κλαμπ

Οι πληροφορίες της Alphafreepress, αναφέρουν ακόμη ότι τη μοιραία βραδιά της Πέμπτης στο συγκεκριμένο κλαμπ του Λαγανά, είχε οργανωθεί πάρτι Σέρβων τουριστών καθώς εκεί συχνάζουν ως επί το πλείστον Σέρβοι τουρίστες.

Εκεί βρέθηκε και η τριμελής παρέα των Αμερικανών. Όλα  κυλούσαν ήρεμα, ώσπου οι Αμερικανοί ζήτησαν από Σέρβα σερβιτόρα να τραβήξουν μαζί της μία φωτογραφία.

Το γεγονός εκνεύρισε τους Σέρβους. Έτσι ένας από αυτούς πήρε ένα μπουκάλι μπύρας πήγε στο τραπέζι τους, το άφησε επιδεικτικά στο τραπέζι και μετά το έπιασε και το έσπασε.

Η μοιραία αντίδραση του 22χρονου

Δημιουργήθηκε αναστάτωση στην παρέα των Αμερικάνων. Ο 22χρονος σηκώθηκε από τη θέση του εντόπισε τον Σέρβο που είχε σπάσει το μπουκάλι και του έδωσε ένα χτύπημα στο πρόσωπο.

Από εκεί και μετά όπως έγραψε ήδη η Alphafreepress, η κατάσταση βγήκε εκτός ορίων.

Όρμησαν πολλοί πάνω του κι άρχισαν να τον καταδιώκουν

Ο Σέρβος υπεύθυνος ασφαλείας του μπαρ, άλλοι τουλάχιστον οκτώ με δέκα συμπατριώτες του κι ένας Έλληνας μπάρμαν, όρμησαν πάνω του.

Άρχισε να τρέχει, αλλά τον πρόλαβαν στα είκοσι μέτρα.

Από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, προκλήθηκε εγκεφαλική αιμορραγία, που επέφερε τελικά το θάνατο του άτυχου νεαρού τουρίστα.

Η Αστυνομία που έφθασε σε χρόνο ρεκόρ στο κλαμπ πρόλαβε σχεδόν όλους τους πρωταγωνιστές του αιματηρού επεισοδίου στον τόπο και τους προσήγαγε.

Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα- Επτά Σέρβοι κι ένας Έλληνας

Με τη βοήθεια βίντεο ταυτοποίησαν ποιοι χτυπούσαν τον Αμερικανό και μετά τις δύο πρώτες συλλήψεις συνελήφθησαν άλλοι έξι.

Πρόκειται για νεαρούς Σέρβους ηλικίας 18 και 19 χρόνων, που δεν είχαν άλλη σχέση με το κατάστημα καθώς βρίσκονταν στη Ζάκυνθο για τουρισμό.

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις