Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συναγερμός στην Ιταλία: Κτίριο κατέρρευσε- Οκτώ αγνοούμενοι (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στην Ιταλία: Κτίριο κατέρρευσε- Οκτώ αγνοούμενοι (video)

Μάχες στα συντρίμμια δίνουν οι διασώστες στην πόλη Τόρε Ανουντσιάτα, καθώς κτίριο κατέρρευσε και άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οχτώ άτομα έχουν θαφτεί στα συντρίμμια του κτιρίου κοντά στη Νάπολη, ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται και παιδιά. Γύρω στις 9.20 το πρωί, οι διασώστες άκουσαν φωνή. Το τετραώροφο κτίριο ήταν χτισμένο δίπλα στις […]

525018_630706570e-8ea51f71f63c45cc

Μάχες στα συντρίμμια δίνουν οι διασώστες στην πόλη Τόρε Ανουντσιάτα, καθώς κτίριο κατέρρευσε και άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οχτώ άτομα έχουν θαφτεί στα συντρίμμια του κτιρίου κοντά στη Νάπολη, ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται και παιδιά. Γύρω στις 9.20 το πρωί, οι διασώστες άκουσαν φωνή.

Το τετραώροφο κτίριο ήταν χτισμένο δίπλα στις ράγες τρένου και λίγο την κατάρρευση πέρασε αμαξοστοιχία και σείστηκε το κτίριο, γύρω στις 6.30 το πρωί.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, έπεσαν οι δύο τελευταίοι όροφοι στους οποίους γινόταν ανακαίνιση.

Στο σημείο βρίσκονται 30 πυροσβέστες και 15 εθελοντές που σκάβουν με τα χέρια και ό,τι άλλο μέσο έχουν διαθέσιμο για να ανασύρουν τους εγκλωβισμένους. Στις έρευνες συμμετέχουν και εκπαιδευμένοι σκύλοι.

Ο δήμαρχος της πόλης, Βιντσέντσο Ασιόνε, επιβεβαίωσε ότι αγνοείται μια οικογένεια με δύο παιδιά καθώς και η οικογένειας ενός υπαλλήλου του Δήμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις