Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συμφώνησε με την Έβερτον για Λουκάκου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συμφώνησε με την Έβερτον για Λουκάκου

  -του Αντώνη Γεωργακόπουλου Όλα δείχνουν πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν σε συμφωνία με την Έβερτον για την αγορά του Ρομέλου Λουκάκου. Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής από την Αγγλία, οι δύο πλευρές τα βρήκαν στα 85.000.000 ευρώ. Η Τσέλσι, ήθελε επίσης τον 24χρονο Βέλγο, ωστόσο, η προσφορά της ήταν πολύ χαμηλότερη. Ο Λουκάκου, […]

lukaku

 

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Όλα δείχνουν πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν σε συμφωνία με την Έβερτον για την αγορά του Ρομέλου Λουκάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής από την Αγγλία, οι δύο πλευρές τα βρήκαν στα 85.000.000 ευρώ. Η Τσέλσι, ήθελε επίσης τον 24χρονο Βέλγο, ωστόσο, η προσφορά της ήταν πολύ χαμηλότερη.

Ο Λουκάκου, βρισκόταν στην μεταγραφική λίστα της Γιουνάιτεντ μαζί με τον Άλβαρο Μοράτα για την θέση του σέντερ φορ.

Θυμίζουμε, πως ο Μουρίνιο είχε αποφασίσει να τον πουλήσει το 2014 στην Έβερτον έναντι 32.000.000 ευρώ. Με τα 25 γκολ που πέτυχε φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, όλα δείχνουν πως ο Βέλγος κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδος του.

Ο Ρομέλου Λουκάκου, νωρίτερα, είχε απορρίψει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει προσφέρει ποτέ η Έβερτον σε ποδοσφαιριστή, αναφέροντας: « Δεν θέλω να μείνω στο ίδιο επίπεδο. Θέλω να βελτιωθώ και ξέρω πού μπορώ να το πετύχω αυτό.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις