Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Παγκόσμιος συναγερμός- Κιμ Γιονγκ Ουν: “Δώρο στους μπάσταρδους Αμερικανούς ο πύραυλος”!
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Παγκόσμιος συναγερμός- Κιμ Γιονγκ Ουν: “Δώρο στους μπάσταρδους Αμερικανούς ο πύραυλος”!

Παγκόσμια ανησυχία έχει προκληθεί με την εκτόξευση του διηπειρωτικού πυραύλου, ικανού να προκαλέσει ανυπολόγιστη καταστροφή, από τη Βόρεια Κορέα. Ο Κιμ Γινγκ Ουν πανηγύρισε για την «επιτυχία», μιλώντας για «δώρο στους μπάσταρδους τους Αμερικανούς». «Οι μπάσταρδοι οι Αμερικανοί δεν θα είναι πολύ χαρούμενοι με αυτό το δώρο που τους ήρθε στην επέτειο της 4ης Ιουλίου», […]

kim3_497_355 (1)

Παγκόσμια ανησυχία έχει προκληθεί με την εκτόξευση του διηπειρωτικού πυραύλου, ικανού να προκαλέσει ανυπολόγιστη καταστροφή, από τη Βόρεια Κορέα.

Ο Κιμ Γινγκ Ουν πανηγύρισε για την «επιτυχία», μιλώντας για «δώρο στους μπάσταρδους τους Αμερικανούς».

«Οι μπάσταρδοι οι Αμερικανοί δεν θα είναι πολύ χαρούμενοι με αυτό το δώρο που τους ήρθε στην επέτειο της 4ης Ιουλίου», ήταν τα λόγια του Βορειοκορεάτη ηγέτη, σύμφωνα με το KCNA.

Όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο, ο ελέω Θεού ηγέτης γέλασε και συμπλήρωσε πως «θα τους στέλνουμε δώρα κάθε λίγο για να μην βαριούνται»!

Η υπογραφή του για την εκτόξευση

kim2
Ο διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος στη δοκιμή του οποίου προχώρησε χθες η Βόρεια Κορέα είναι ικανός να φέρει μια «μεγάλη πυρηνική κεφαλή» και μπορεί να πλήξει την Αλάσκα, σύμφωνα με Αμερικανούς ειδικούς.

Η απόκτηση ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου χαρακτηρίζεται ορόσημο για το καθεστώς της Βόρειας Κορέας, το οποίο έχει ήδη διεξαγάγει πέντε πυρηνικές δοκιμές και διαθέτει ένα μικρό οπλοστάσιο ατομικών όπλων.

Το KCNA ανέφερε ότι η χθεσινή εκτόξευση ήταν επιτυχής όσον αφορά «όλες τις τεχνολογικές παραμέτρους, συμπεριλαμβανομένων της αντοχής στη θερμότητα και τη δομική σταθερότητα του κώνου της κεφαλής», κάτι που είναι απαραίτητο για την επανείσοδο στην ατμόσφαιρα του πυραύλου άθικτου. Σύμφωνα με το πρακτορείο, η κεφαλή αποτελείτο από ανθρακοΐνες.

kim1

Υπό «δύσκολες συνθήκες, που σημαίνει θερμότητα χιλιάδων βαθμών, πιέσεις και δονήσεις, η θερμοκρασία στο εσωτερικό της κεφαλής παρέμεινε σταθερή, μεταξύ των 25 και των 45 βαθμών Κελσίου», ανέφερε το πρακτορείο. Ο πύραυλος διέγραψε μια «τέλεια» τροχιά και «έπληξε τον στόχο του με ακρίβεια».

Οι ΗΠΑ προσπαθούν να «δοκιμάσουν την αποφασιστικότητά μας και αγνοούν τις προειδοποιήσεις μας», σύμφωνα με δηλώσεις που το KCNA απέδωσε στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν χρησιμοποιώντας πλάγιο λόγο. Η σύγκρουση ανάμεσα στην Πιονγκγιάνγκ και την Ουάσινγκτον πλέον εισέρχεται στην «τελική της φάση», προειδοποίησε ο ίδιος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις