Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σάλος με τη δήλωση Μπογδάνου: Οργή Μαξίμου, “συγγνώμη” από τον ΣΚΑΪ και… συνέχεια! (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος με τη δήλωση Μπογδάνου: Οργή Μαξίμου, “συγγνώμη” από τον ΣΚΑΪ και… συνέχεια! (pics-vid)

Σάλος έχει προκληθεί με την δήλωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου μέσω της εκπομπής του, που ανάγκασε μάλιστα το κανάλι να ζητήσει συγγνώμη από το Μαξίμου! Όλα έγιναν στην εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε χαρακτηριστικά: “Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο […]

5a5cc8bd-5c65-44f3-bb6c-fa1bc9a2336f

Σάλος έχει προκληθεί με την δήλωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου μέσω της εκπομπής του, που ανάγκασε μάλιστα το κανάλι να ζητήσει συγγνώμη από το Μαξίμου!

Όλα έγιναν στην εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε χαρακτηριστικά: “Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό”.

Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει την αντίδραση του Μαξίμου και του ίδιου του καναλιού που απολογήθηκε για την συμπεριφορά του κ. Μπογδάνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΣΚΑΪ

«Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.
Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».

Λίγο αργότερα, εξέδωσε πολύ σκληρή ανακοίνωση για το θέμα και το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού:

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Μαξίμου:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά.
Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΙ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης».

Ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απάντησε στον ΣΚΑΪ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, συνεχίζοντας την κόντρα.

Κι αυτό διότι πρώτον, δεν ανακαλεί τους “απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού”, όπως ο ΣΚΑΪ ανέφερε στην ανακοίνωσή του και δεύτερον διότι μοιάζει να επιρρίπτει ευθύνες στον σταθμό για μη σφαιρική παρουσίαση των γεγονότων.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην δημοσίευσή του: “Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τί είπα”. Λίγο αργότερα τροποποίησε την δημοσίευσή του, προσθέτοντας τη φράση: “Είπα, λοιπόν, ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν “πρώην σύντροφοι” του Τσίπρα”.

Όπως είναι λογικό, γρήγορα εμφανίστηκαν πολλά σχόλια κάτω από την παραπάνω ανάρτηση, με κάποιους χρήστες να ρωτούν τον γνωστό δημοσιογράφο τι ακριβώς είπε.

Σε απάντησή του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρει: «Είπα ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν “πρώην σύντροφοι” του Αλέξη». Έχοντας βάλει σε εισαγωγικά την φράση “πρώην σύντροφοι”, ο δημοσιογράφος δείχνει πως η “υπερασπιστική του γραμμή” είναι πως αυτοί οι “σύντροφοι” δεν είναι… νυν, αλλά “πρώην”.

bo3

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Θάνος Τζήμερος σχολίασε πως «Πολύ σωστά το είπες. Το μόνο λάθος ήταν το “πρώην”».

bo15

Μάλιστα, σε ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του ο πρόεδρος της «Δημιουργία Ξανά», υποστηρίζει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και όπως θα δείτε, ο ίδιος ο δημοσιογράφος έχει κάνει like.

bo34 tximeros1

Πρόκειται για υπόθεση που θα έχει συνέχεια.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις