Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

15

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Ένας γάμος βγαλμένος από παραμύθι (pics-vid)
LIFESTYLE

Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Ένας γάμος βγαλμένος από παραμύθι (pics-vid)

Ζευγάρι και με την ευλογία του Θεού είναι πλέον ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, σε ένα γάμο που μοιάζει βγαλμένος από παραμύθι. Μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα πανέμορφα παιδιά, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που […]

ρ

Ζευγάρι και με την ευλογία του Θεού είναι πλέον ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, σε ένα γάμο που μοιάζει βγαλμένος από παραμύθι.

Μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα πανέμορφα παιδιά, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που ήταν και οι κουμπάροι.

sakis-katia4 gamos1

Μάλιστα την ίδια μέρα, ήταν τα γενέθλια της Κάτιας.

Μετά την τελετή, ακολούθησε η καθιερωμένη γαμήλια δεξίωση, η οποία ξεκίνησε με δείπνο, όπου το ζευγάρι ζήτησε ευγενικά και με έναν πρωτότυπο τρόπο από τους καλεσμένους να μην ανέβουν φωτογραφίες στα social media. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μπήκαν στο χώρο της δεξίωσης υπό την συνοδεία Κερκυραίων κανταδόρων, οι οποίοι ντυμένοι με παραδοσιακές στολές του νησιού τραγούδησαν για το γάμο.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε στον χώρο της γαμήλιας τελετής μία 30μελης συμφωνική ορχήστρα, που έπαιζε έργα του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη.

Η Κάτια Ζυγούλη, ανέβασε στο Instagram μια εικόνα της φορώντας το νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη. «On my Way» έγραψε.

katia-1 (1)

Μετά το μυστήριο η Κάτια ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της γράφοντας στη λεζάντα: «Ο άντρας μου!».

katia-2 (1)

Τα αδέρφια του Σάκη Ρουβά και ο πατέρας του, Κώστας. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον Βασίλη Ρουβά με την σύντροφό του να κρατάει από το χέρι το γιο τους, τον Νίκο Ρουβά. Στο βάθος διακρίνεται η μητέρα του Σάκη, Άννα Μαρία Πανάρετου.

royvades rouvas12 rouvas15 rouvas20 menegakielein rouvas17 rouvas25 rouvas24 rouvas23 mazona rouvas19 rouvas21 rouvas11 melinaasss rouv10 rouvas14 rouvMESA rouv4 sakis-eleni (1)

#sakiskatia #MiaZoiMazi #celebritiesnews #paparazzi #celebrities ??? @sakisrouvas @katiazygouli

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @fthis.gr στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις