Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Κολοβέτσιος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Κολοβέτσιος

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η απόκτηση του 26χρονου, Δημήτρη Κολοβέτσιου, από τον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές, ήρθαν σε συμφωνία για 2 χρόνια. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ  «Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα. Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1991 […]

κολο

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η απόκτηση του 26χρονου, Δημήτρη Κολοβέτσιου, από τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο πλευρές, ήρθαν σε συμφωνία για 2 χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

 «Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1991 στη Λάρισα. Εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Τύρναβο 2005 από όπου μεταπήδησε στην ΑΕΛ το 2009. Επειτα από τρία χρόνια, το 2012 εντάχθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα από όπου τον αγόρασε η ΑΕΚ το 2014. Με τα «κιτρινόμαυρα» αγωνίστηκε για τρεις σεζόν πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του. Συνολικά, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έχει καταγράψει 128 συμμετοχές στην Super League».

Οι δηλώσεις του Κολοβέτσιου στο επίσημο σάιτ του Παναθηναϊκού

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ηταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και θα ήθελα με αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστήσω δημόσια όσους με επέλεξαν και μου έδωσαν αυτήν την δυνατότητα. Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να ξέρει πως έρχομαι με όρεξη και διάθεση για δουλειά ώστε να επανέλθει ο Παναθηναϊκός εκεί που του αξίζει».


 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις