Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συνεχίζει ακάθεκτος ο Πολάκης: Νέα επίθεση κατά της Δικαιοσύνης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Πολάκης: Νέα επίθεση κατά της Δικαιοσύνης

Αμετανόητος παρά τη σκληρή κριτική που δέχεται για τις προκλητικές αναρτήσεις που δεν αρμόζουν σε υπουργό, συνεχίζει ο Παύλος Πολάκης την επίθεση κατά των δικαστών. Μέσω του λογαριασμού του στο facebook, στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης, ο κύριος Πολάκης κατηγόρησε το Συμβούλιο της Επικρατείας ότι «κουκουλώνει την ληστεία της δεκαετίας του εκσυγχρονισμού, των Ολυμπιακών Αγώνων, […]

58f74e1cf01effd46ef75819322829f1-696x464.jpg.pagespeed.ce.zZQTAZ4b4m (1)

Αμετανόητος παρά τη σκληρή κριτική που δέχεται για τις προκλητικές αναρτήσεις που δεν αρμόζουν σε υπουργό, συνεχίζει ο Παύλος Πολάκης την επίθεση κατά των δικαστών.

Μέσω του λογαριασμού του στο facebook, στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης, ο κύριος Πολάκης κατηγόρησε το Συμβούλιο της Επικρατείας ότι «κουκουλώνει την ληστεία της δεκαετίας του εκσυγχρονισμού, των Ολυμπιακών Αγώνων, των εξοπλισμών και του πάρτυ στην Υγεία».

Ο υπουργός επαναλαμβάνει την φράση του Αλέξη Τσίπρα περί εμποδίων που θα ξεπεραστούν, χρησιμοποιώντας την παροιμία «το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Τωρα που διαθέτουμε το μηχανιςμο και την τεχνολογία για να πιάσουμε τους φοροφυγαδες(με το σύστημα διασταύρωσης στοιχείων εισοδημάτων-καταθέσεων που έφτιαξαν και ολοκλήρωσαν σε ενα χρόνο τα στελέχη του Υπ οικονομικών ) 
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕ να κηρύξει αντισυνταγματικό τον έλεγχο αν υπερβαίνει την πενταετία .
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ,ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ,ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!
Πείτε μου τωρα για εξελίξεις στο “νομικό πολιτισμό ” που ειμαι αστοιχειωτος ,περι δικαιοκρατικών εγγυήσεων και λοιπά κολοκυθιά τούμπανα που τα θυμήθηκαν ΤΩΡΑ που κινδυνεύουν οι “πυλώνες του έθνους ” που ειναι στις λίστες!!!
Αλλα όπως ειπε και σημερα ο Αλεξης “το καλο το παληκαρι ξέρει κι αλλο μονοπάτι”………………….

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις