Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Η πιο άγρια σύγκρουση Τσίπρα- Μητσοτάκη στη Βουλή, με φόντο τη συμφωνία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πιο άγρια σύγκρουση Τσίπρα- Μητσοτάκη στη Βουλή, με φόντο τη συμφωνία

«Κόκκινο» θα χτυπήσει σήμερα η σύγκρουση Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς στις 11:00 το πρωί στην ολομέλεια της Βουλής, μετά από το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για προ ημερησίας συζήτηση σχετικά με τη συμφωνία. Το Σαββατοκύριακο στο Μαξίμου υπήρξαν πυρετώδεις προετοιμασίες για να καταφέρει η κυβέρνηση να τα βάλει αξιοπρεπώς με την αξιωματική αντιπολίτευση- […]

ÂÏÕËÇ - ÓõæÞôçóç ðñï Çìåñçóßáò ÄéáôÜîåùò, óýìöùíá ìå ôï Üñèñï 143 ôïõ Êáíïíéóìïý ôçò ÂïõëÞò, ìå ðñùôïâïõëßá ôïõ Ðñùèõðïõñãïý ÁëÝîç Ôóßðñá, óå åðßðåäï Áñ÷çãþí ÊïììÜôùí, ó÷åôéêÜ ìå ôç ìåôáññýèìéóç ôïõ áóöáëéóôéêïý óõóôÞìáôïò ôçò ÷þñáò, Ôñßôç 26 Éáíïõáñßïõ 2016. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

«Κόκκινο» θα χτυπήσει σήμερα η σύγκρουση Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς στις 11:00 το πρωί στην ολομέλεια της Βουλής, μετά από το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για προ ημερησίας συζήτηση σχετικά με τη συμφωνία.

Το Σαββατοκύριακο στο Μαξίμου υπήρξαν πυρετώδεις προετοιμασίες για να καταφέρει η κυβέρνηση να τα βάλει αξιοπρεπώς με την αξιωματική αντιπολίτευση- μια κόντρα στην οποία το Μαξίμου δίνει μεγάλη σημασία.

Εκτός από τις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις και τις επικρίσεις προς την κυβέρνηση για παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, τα θέματα που θα συζητηθούν επίσης είναι η ασφάλεια των πολιτών, η καθημερινότητά τους, αλλά και το θέμα των σκουπιδιών που κυριάρχησε τις προηγούμενες ημέρες στην πολιτική και δημοσιογραφική ατζέντα.

218088-1499059046

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να εξαπολύσει επίθεση στη ΝΔ, ενώ κουβέντα θα γίνει και για το περίφημο Noor1, όπως επίσης και για τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Mάκη Γιαννουσάκη.

Αναφορικά με τη συμφωνία για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης ο κ. Τσίπρας αναμένεται να περιγράψει τη συμφωνία ως θετική, να αναφερθεί στις προοπτικές που ανοίγονται για την ελληνική οικονομία και να περιγράψει το σχέδιο για την επόμενη ημέρα και το αναπτυξιακό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ και τις διαφορές του με τη ΝΔ.

Η κόντρα θα ξεκινήσει στις 11.00 με τον Αλέξη Τσίπρα να αυλαία να ανοίγει ο πρωθυπουργός.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις