Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Η πανέμορφη σχεδιάστρια μας λέει πώς γίνεται να φαίνεται τόσες δεκαετίες νεότερη
PLUS

Η πανέμορφη σχεδιάστρια μας λέει πώς γίνεται να φαίνεται τόσες δεκαετίες νεότερη

Όση ώρα και να την κοιτάξεις, δεν μπορείς να πιστέψεις πως αυτή η όμορφη γυναίκα με την αδαμάντινη  επιδερμίδα, είναι μεγαλύτερη από 20 ετών. Κι όμως, η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων  από την Ταϊβάν είναι στην πραγματικότητα 41 ετών. Η Lure Hsu αναφέρει πως το μεγαλύτερο μυστικό, είναι τα αντηλιακά και ο καφές. «Πρέπει να ενυδατώνεις τον […]

ΕΓΕ

Όση ώρα και να την κοιτάξεις, δεν μπορείς να πιστέψεις πως αυτή η όμορφη γυναίκα με την αδαμάντινη  επιδερμίδα, είναι μεγαλύτερη από 20 ετών.

Κι όμως, η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων  από την Ταϊβάν είναι στην πραγματικότητα 41 ετών.

Η Lure Hsu αναφέρει πως το μεγαλύτερο μυστικό, είναι τα αντηλιακά και ο καφές.

Lure_Hsu9

«Πρέπει να ενυδατώνεις τον οργανισμό σου σε βάθος και να αποφεύγεις την έκθεση στον ήλιο καθώς η ηλιακή ακτινοβολία επιταγχύνει τη διαδικασία της γήρανσης”. Πιστεύει ότι το αντηλιακό είναι το πιο σημαντικό anti-aging tip καθώς το μαυρισμένο δέρμα είναι ξηρότερο και κάνει τα μικρά σημάδια και τις μικρές λεπτές γραμμές να εμφανίζονται γρηγορότερα».

Lure-Hsu2 Lure-Hsu

Η Hsu πίνει μαύρο καφέ, καταναλώνει πολύ νερό, φρούτα και λαχανικά, αποφεύγοντας τα ζαχαρούχα ποτά και τα λιπαρά τρόφιμα. Η διατροφή της  περιλαμβάνει υψηλές ποσότητες φυτικών ινών και πρωτεΐνες ενώ γυμνάζεται τακτικά.

1 3 2

Μπορεί να ευθύνονται και τα γονίδια, όμως αν δεν φρόντιζε την υγεία της, σίγουρα δεν θα είχε καμία σχέση με αυτό.

6 5
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις