Η πανέμορφη σχεδιάστρια μας λέει πώς γίνεται να φαίνεται τόσες δεκαετίες νεότερη

PLUS

Η πανέμορφη σχεδιάστρια μας λέει πώς γίνεται να φαίνεται τόσες δεκαετίες νεότερη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Όση ώρα και να την κοιτάξεις, δεν μπορείς να πιστέψεις πως αυτή η όμορφη γυναίκα με την αδαμάντινη  επιδερμίδα, είναι μεγαλύτερη από 20 ετών. Κι όμως, η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων  από την Ταϊβάν είναι στην πραγματικότητα 41 ετών. Η Lure Hsu αναφέρει πως το μεγαλύτερο μυστικό, είναι τα αντηλιακά και ο καφές. «Πρέπει να ενυδατώνεις τον […]

03.07.2017 | 12:11

Όση ώρα και να την κοιτάξεις, δεν μπορείς να πιστέψεις πως αυτή η όμορφη γυναίκα με την αδαμάντινη  επιδερμίδα, είναι μεγαλύτερη από 20 ετών.

Κι όμως, η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων  από την Ταϊβάν είναι στην πραγματικότητα 41 ετών.

Η Lure Hsu αναφέρει πως το μεγαλύτερο μυστικό, είναι τα αντηλιακά και ο καφές.

«Πρέπει να ενυδατώνεις τον οργανισμό σου σε βάθος και να αποφεύγεις την έκθεση στον ήλιο καθώς η ηλιακή ακτινοβολία επιταγχύνει τη διαδικασία της γήρανσης”. Πιστεύει ότι το αντηλιακό είναι το πιο σημαντικό anti-aging tip καθώς το μαυρισμένο δέρμα είναι ξηρότερο και κάνει τα μικρά σημάδια και τις μικρές λεπτές γραμμές να εμφανίζονται γρηγορότερα».

Η Hsu πίνει μαύρο καφέ, καταναλώνει πολύ νερό, φρούτα και λαχανικά, αποφεύγοντας τα ζαχαρούχα ποτά και τα λιπαρά τρόφιμα. Η διατροφή της  περιλαμβάνει υψηλές ποσότητες φυτικών ινών και πρωτεΐνες ενώ γυμνάζεται τακτικά.

Μπορεί να ευθύνονται και τα γονίδια, όμως αν δεν φρόντιζε την υγεία της, σίγουρα δεν θα είχε καμία σχέση με αυτό.

Ετικέτες
Exit mobile version