Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαριά η ατμόσφαιρα στο Survivor: Το αντίο στον Σπαλιάρα, η μούντζα του μισθοφόρου και το κλάμα του Ντάνου!
LIFESTYLE

Βαριά η ατμόσφαιρα στο Survivor: Το αντίο στον Σπαλιάρα, η μούντζα του μισθοφόρου και το κλάμα του Ντάνου!

Ένταση, φόρτιση και αγωνία στο κόκκινο είναι όσα περιγράφουν την ατμόσφαιρα στον Άγιο Δομίνικο. Το τελευταίο αγώνισμα, το τελευταίο Συμβούλιο και οι τελευταίοι παίκτες του Survivor είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τον τελικό. Μάριος και Ντάνος πέρασαν στον ημιτελικό και ο Σπαλιάρας αποχώρησε. Κακός χαμός με Σπαλιάρα και Αναγνωστόπουλο Ο μισθοφόρος τα έβαλε ξανά με τον Γιάννη […]

σπαλι

Ένταση, φόρτιση και αγωνία στο κόκκινο είναι όσα περιγράφουν την ατμόσφαιρα στον Άγιο Δομίνικο. Το τελευταίο αγώνισμα, το τελευταίο Συμβούλιο και οι τελευταίοι παίκτες του Survivor είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τον τελικό. Μάριος και Ντάνος πέρασαν στον ημιτελικό και ο Σπαλιάρας αποχώρησε.

Κακός χαμός με Σπαλιάρα και Αναγνωστόπουλο

Ο μισθοφόρος τα έβαλε ξανά με τον Γιάννη Σπαλιάρα λέγοντας του “Αν θες κάτσε απέναντι και με τον Ντάνο να του δίνεις οδηγίες, όταν παίζει εναντίον μας”. Με τον Σπαλιάρα να του απαντά πιο σοφά από ποτέ: “Δεν παίζει εναντίον μας, είναι ατομικό”.

Το έλα να δεις έγινε και στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ο Σπαλιάρας ήταν ο νικητής στις περισσότερες με αποκορύφωμα τη στιγμή που ο Αναγνωστόπουλος συνειδητοποιεί ότι έχασε και ρίχνει μια μούντζα στον Σπαλιάρα, με τον ίδιο να πανηγυρίζει υπερβολικά τη νίκη του και να κάνει την χαρακτηριστική κίνηση του Salt Bae.

Ο παίκτης που αποχώρησε, βάσει της 24ωρης ψηφοφορίας ήταν ο Σπαλιάρας και όχι ο Αναγνωστόπουλος που όλοι περιμέναμε, με τα spoilers να πέφτουν πάλι έξω:

«Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω και να μπω στην τετράδα. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπο μου μέχρι τώρα. Νομίζω ότι ο Κώστας σίγουρα αγωνιστικά το αξίζει περισσότερο. Έχει πετύχει πολύ περισσότερες νίκες και του εύχομαι καλή επιτυχία και στην συνέχεια όπως και στον Κωνσταντίνο. Αισθάνομαι πολύ καλά που είμαι ο τελευταίος από την ομάδα μου που παρέμεινε. Φυσικά πάντα υπάρχει το παραπάνω. Θα ήθελα να μπω στην τετράδα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί από εκεί και μετά. Από την άλλη όμως ειλικρινά αισθάνομαι πολύ γεμάτος και σίγουρα είναι κάτι που θα μου μείνει αξέχαστο» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας όταν του ανακοινώθηκε πως αποχωρεί από το Survivor.

Συγκινητικό ήταν όμως και το ξέσπασμα του Ντάνου…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις