Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός: Απογοητευμένος ο Χάσι με την εμφάνιση στο φιλικό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Απογοητευμένος ο Χάσι με την εμφάνιση στο φιλικό

Του Αντώνη Γεωργακόπουλου Πολλά παράπονα έχει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, όσον αφορά την απόδοση των παικτών του στη φιλική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Οι “ερυθρόλευκοι” ηττήθηκαν με σκορ 2-1, και ο τεχνικός της ομάδος δεν μάσησε τα λόγια του στις δηλώσεις μετά τον αγώνα. «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την σημερινή εμφάνιση. Είχαμε πολλά […]

olumpiakos-neos-proponitis-mpesnik-xasi (1)

Του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Πολλά παράπονα έχει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, όσον αφορά την απόδοση των παικτών του στη φιλική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Οι “ερυθρόλευκοι” ηττήθηκαν με σκορ 2-1, και ο τεχνικός της ομάδος δεν μάσησε τα λόγια του στις δηλώσεις μετά τον αγώνα.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από την σημερινή εμφάνιση. Είχαμε πολλά προβλήματα στα τελειώματα των φάσεων. Είχε και πολλή ζέστη σήμερα, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία. Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο στο τέλος κάναμε πολλές αλλαγές για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους».

«Ο Πάρντο έχει κάνει μόνο μία προπόνηση και δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε μαζί. Δεν υπάρχει χώρος για όλους, καθώς δεν πρόκειται να δουλέψουμε στο δεύτερο στάδιο με 35 παίκτες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις