Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Ασύλληπτη ανάρτηση Πολάκη: Καμμένος- Παππάς και “απειλές” στους συνοδοιπόρους του Μητσοτάκη!
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Ασύλληπτη ανάρτηση Πολάκη: Καμμένος- Παππάς και “απειλές” στους συνοδοιπόρους του Μητσοτάκη!

Με μία ακόμα αδιανόητη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης θέλησε να μας δείξει τα «δόντια» του. Τώρα, τα έβαλε με τους φιλελέδες και τους συνοδοιπόρους του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν παρέλειψε όμως να αφήσει αιχμές και για την αναφορά του Ευάγγελου Βενιζέλου στο συνέδριο της […]

ImageHandler (53)

Με μία ακόμα αδιανόητη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης θέλησε να μας δείξει τα «δόντια» του.

Τώρα, τα έβαλε με τους φιλελέδες και τους συνοδοιπόρους του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δεν παρέλειψε όμως να αφήσει αιχμές και για την αναφορά του Ευάγγελου Βενιζέλου στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης περί «Κολομβίας».

Παρουσιάζοντας τους Πάνο Καμμένο και Νίκο Παππά ως κατακτητές του Διαστήματος, ο Πολάκης έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Όχι κολομβια ,ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα σας κάνουμε φιλελεδες και συνοδοιπόροι του Κυριακου !!!! — μαζί με Βλαντιμηρ ιλιτς καμενωφ και Ιωσηφ βησσαριονοβιτς παππωφ»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις