Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Καταγγελία Αγγελόπουλων σε Γιαννακόπουλο- Ζητούν την τιμωρία του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καταγγελία Αγγελόπουλων σε Γιαννακόπουλο- Ζητούν την τιμωρία του

Σοβαρές διαστάσεις πήρε η υπόθεση «Μάντζαρη» που κατά τους πράσινες το έπαιζε σε διπλό ταμπλό πριν υπογράψει το δεύτερο συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε εκφράσει την οργή του με αιχμηρές αναρτήσεις που προκάλεσαν πολύ την πλευρά του Ολυμπιακού. «Τα παντελόνια είναι για να τα φοράνε άντρες… Εσύ Βαγγελάκη και ο ατζέντης σου ούτε […]

ΑΓΓΕ

Σοβαρές διαστάσεις πήρε η υπόθεση «Μάντζαρη» που κατά τους πράσινες το έπαιζε σε διπλό ταμπλό πριν υπογράψει το δεύτερο συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε εκφράσει την οργή του με αιχμηρές αναρτήσεις που προκάλεσαν πολύ την πλευρά του Ολυμπιακού.

«Τα παντελόνια είναι για να τα φοράνε άντρες… Εσύ Βαγγελάκη και ο ατζέντης σου ούτε σορτσάκι δεν θα έπρεπε να φοράτε… φουστίτσες μόνο», είναι ένα από τα σχόλια που είχε γράψει ο κ. Γιαννακόπουλος.

Οι Αγγελόπουλοι μετά την προκλητική συμπεριφορά, αποφάσισαν να κάνουν επίσημη καταγγελία στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ζητώντας την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις