Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

17

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / “Πιάστηκαν” σε δάσος οι Αλβανοί με το καλάσνικοφ που λήστεψαν πρατήριο υγρών καυσίμων (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Πιάστηκαν” σε δάσος οι Αλβανοί με το καλάσνικοφ που λήστεψαν πρατήριο υγρών καυσίμων (pics-vid)

Του Πέτρου Καρσιώτη Συμμορία τεσσάρων Αλβανών κακοποιών, που είχαν στην κατοχή τους και καλάσνικοφ, πιάστηκε μέσα σε δάσος από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας μετά από ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ χαρακτηρίζουν τη σύλληψη των ληστών με το καλάσνικοφ «σοβαρή υπόθεση» και για το λόγο αυτό βρέθηκε στα Ιωάννινα όπου […]

30062017parousiasi001

Του Πέτρου Καρσιώτη

Συμμορία τεσσάρων Αλβανών κακοποιών, που είχαν στην κατοχή τους και καλάσνικοφ, πιάστηκε μέσα σε δάσος από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας μετά από ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ χαρακτηρίζουν τη σύλληψη των ληστών με το καλάσνικοφ «σοβαρή υπόθεση» και για το λόγο αυτό βρέθηκε στα Ιωάννινα όπου γίνονται οι έρευνες, ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος.

Στόχος η διαπίστωση της πλήρους δράσης τους στην περιοχή

Ολόκληρη η περιοχή στην οποία έδρασαν και συνελήφθησαν οι Αλβανοί κακοποιοί αντιμετωπίζει προβλήματα εγκληματικών ενεργειών και όλη η προσπάθεια των ερευνητών στρέφεται τώρα στο να βρεθεί σε ποιες άλλες ενέργειες ενέχεται η συμμορία  των τεσσάρων.

30062017parousiasi002

Από 19 έως 27 χρονών οι τέσσερις Αλβανοί με το καλάσνικοφ 

Πρόκειται, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ,  για υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 27, 19, 20 και 26 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – για τα αδικήματα της ληστείας, της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας και παράνομης εισόδου στη χώρα.

Όλα άρχισαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης  στην Εθνικό Οδό Ιωαννίνων – Καλπακίου.

Εισέβαλαν στο πρατήριο, χτύπησαν και λήστεψαν τον υπάλληλο

Οι δράστες, έχοντας οι τρεις από αυτούς  καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες  και κρατώντας ο ένας πολεμικό τυφέκιο  «Kalashnikov»,  εισέβαλαν  σε πρατήριο υγρών καυσίμων και ακινητοποίησαν τον υπάλληλο του καταστήματος.

Στη συνέχεια, με  την απειλή του καλάσνικοφ, τον χτύπησαν και άρπαξαν τα χρήματα που βρήκαν στο ταμείο, περίπου 1100 ευρώ και διέφυγαν με τα πόδια.

Όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία, οργανώθηκε επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψής τους με κινητοποίηση μεγάλου αριθμού αστυνομικών.

30062017parousiasi003

Ερεύνησαν τα πιθανά δρομολόγια διαφυγής τους- Τους εντόπισαν στην Βροντισμένη Ιωαννίνων

Ερευνήθηκαν όλα τα πιθανά δρομολόγια διαφυγής τους και οι κακοποιοί  εντοπίστηκαν τελικά  κρυμμένοι σε δασώδη και δύσβατη περιοχή της Βροντισμένης Ιωαννίνων.

Ακολούθησε καταδίωξη στο δάσος με τους αστυνομικούς να παίρνουν μέτρα αυτοπροστασίας για την περίπτωση που δέχονταν βολές με το καλάσνικοφ.

Ακινητοποιήθηκαν, όμως και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή των δραστών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το πολεμικό τυφέκιο, με γεμιστήρα που περιείχε είκοσι πέντε φυσίγγια καθώς και τα κλοπιμαία και το χρηματικό ποσό των 18.500  λεκ Αλβανίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις