Αθήνα

°C

kairos icon

ΤΕΤΑΡΤΗ

27

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο Τραμπ φτιάχνει ψεύτικα εξώφυλλα του Time με τον εαυτό του- Απαίτησαν την απόσυρση τους
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ φτιάχνει ψεύτικα εξώφυλλα του Time με τον εαυτό του- Απαίτησαν την απόσυρση τους

Δεν είμαστε καθόλου καλά… Ο Ντόναλντ Τραμπ, που καθημερινά σχεδόν κάνει κάτι άξιο σχολιασμού, έφτιαξε ψεύτικα εξώφυλλα του περιοδικού Time με τον… εαυτό του και τα κρέμασε στα γκολφ κλαμπ του! Όλα ξεκίνησαν όταν ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας Washington Post, επισκέφτηκε ένα από τα γκολφ κλαμπ του Ομίλου Τραμπ, όπου παρατήρησε ένα εξώφυλλο του Time στο οποίο αναγραφόταν: «Ο Τραμπ έχει σουξέ σε […]

18jfqv

Δεν είμαστε καθόλου καλά…

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που καθημερινά σχεδόν κάνει κάτι άξιο σχολιασμού, έφτιαξε ψεύτικα εξώφυλλα του περιοδικού Time με τον… εαυτό του και τα κρέμασε στα γκολφ κλαμπ του!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας Washington Post, επισκέφτηκε ένα από τα γκολφ κλαμπ του Ομίλου Τραμπ, όπου παρατήρησε ένα εξώφυλλο του Time στο οποίο αναγραφόταν: «Ο Τραμπ έχει σουξέ σε όλα τα μέτωπα… ακόμη και στην τηλεόραση» και σε ένα άλλο σημείο: «Το Apprentice είναι μια τηλεοπτική επιτυχία». Προφανώς το συγκεκριμένο εξώφυλλο του περιοδικού, με ημερομηνία έκδοσης 1η Μαρτίου 2009, ήταν ψεύτικο.

tr-1498679417

Το αμερικανικό περιοδικό Time, απαίτησε από τον όμιλο εταιριών του πλανητάρχη να αποσύρει από αρκετά γκολφ κλαμπ, ιδιοκτησίας του μεγιστάνα, το ψεύτικο εξώφυλλο του περιοδικού.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις