Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εντυπωσιακή επίδειξη πειθαρχίας από τον Πούτιν, για τους νεκρούς του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Εντυπωσιακή επίδειξη πειθαρχίας από τον Πούτιν, για τους νεκρούς του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (video)

Με την βροχή να είναι καταρρακτώδης και τον αέρα να δυσκολεύει την κατάσταση, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, στάθηκε ακίνητος, τιμώντας τους νεκρούς του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Ρώσος πρόεδρος παρέστη στις εκδηλώσεις μνήμης που έγιναν στη Ρωσία χθες και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη που βρίσκεται στον Κήπο του Αλεξάνδρου. Για αρκετή […]

ΠΟ

Με την βροχή να είναι καταρρακτώδης και τον αέρα να δυσκολεύει την κατάσταση, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, στάθηκε ακίνητος, τιμώντας τους νεκρούς του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Ρώσος πρόεδρος παρέστη στις εκδηλώσεις μνήμης που έγιναν στη Ρωσία χθες και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη που βρίσκεται στον Κήπο του Αλεξάνδρου.

Για αρκετή ώρα, με πολύ εντυπωσιακό ύφος, έμεινε ακίνητος.

Η χτεσινή «Ημέρα Μνήμης και Πένθους’» έχει καθιερωθεί επίσημα ως η ημέρα έναρξης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου του 1941-1945.

Στην τελετή που έλαβε χώρα στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κατέθεσε στεφάνι ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντιεφ, ενώ παρέστησαν μέλη της ρωσικής κυβέρνησης, εκπρόσωποι του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και της Ρωσικής Δούμας όπως και οργανώσεων Βετεράνων πολέμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις