Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δραματικές στιγμές στον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό Ρέτσου- Έκλαιγαν οι παίκτες! (pics)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δραματικές στιγμές στον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό Ρέτσου- Έκλαιγαν οι παίκτες! (pics)

Άσχημα ξεκίνησε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού καθώς ο Παναγιώτης Ρέτσος τραυματίστηκε στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Βάτενς. Ο Ρέτσος προσπάθησε να σκοράρει με το κεφάλι, όταν δέχθηκε χτύπημα από αντίπαλο και έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι, με τα δάχτυλα του να γυρνούν προς τα μέσα! Οι γιατροί έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες […]

retsos4

Άσχημα ξεκίνησε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού καθώς ο Παναγιώτης Ρέτσος τραυματίστηκε στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Βάτενς.

Ο Ρέτσος προσπάθησε να σκοράρει με το κεφάλι, όταν δέχθηκε χτύπημα από αντίπαλο και έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι, με τα δάχτυλα του να γυρνούν προς τα μέσα!

RETSOS-1 retsos1 retsos3

Οι γιατροί έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες ενώ οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές.

retsos5

Ο Γιαννιώτας ξέσπασε σε κλάματα, ενώ ο Μπουχαλάκης έκανε την προσευχή του.

klama2 klama4 klama5 klama1 klama3 klama

Ο Ρέτσος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Στανς όπου θα παραμείνει απόψε για προληπτικούς λόγους και θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

“Όλα είναι εντάξει με τον Παναγιώτη. Ήταν μια άτυχη στιγμή και πέρασε. Θα μείνει 24 ώρες προληπτικά στο νοσοκομείο και μετά θα γυρίσει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι μαζί του, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, ξέρω πόσο το αγαπάτε αυτό το παιδί όπως και τα άλλα παιδιά μας. Όλα εντάξει..”, ήταν το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καραπάπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

O Ολυμπιακός επικράτησε της Βάτενς (ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Αυστρίας) με 2-0.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις