Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τζανακόπουλος: “Δεν φταίμε εμείς, αλλά οι προηγούμενοι”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζανακόπουλος: “Δεν φταίμε εμείς, αλλά οι προηγούμενοι”

Αποποιήθηκε των ευθυνών και τα έριξε στις προηγούμενες κυβερνήσεις, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφορικά με την κατάσταση των συμβασιούχων στο δημόσιο. Στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για μια πανσπερμία εργασιακών σχέσεων που έφερε σε κατάσταση ομηρίας πολλούς εργαζόμενους. «Η κυβέρνηση αναμένει το σκεπτικό της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, προκειμένου να […]

tzanakopoulos-650_0

Αποποιήθηκε των ευθυνών και τα έριξε στις προηγούμενες κυβερνήσεις, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφορικά με την κατάσταση των συμβασιούχων στο δημόσιο.

Στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για μια πανσπερμία εργασιακών σχέσεων που έφερε σε κατάσταση ομηρίας πολλούς εργαζόμενους.

«Η κυβέρνηση αναμένει το σκεπτικό της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, προκειμένου να δει με ποιο τρόπο θα διαχειριστεί την κατάσταση στο πλαίσιο της συνταγματικής τάξης»

«Δεν θέλουμε ούτε τους εργαζόμενους όμηρους, ούτε όμως και να επιτρέψουμε τη συνέχιση ενός καθεστώτος που έδινε υπηρεσίες σε εργολάβους με μεγάλο κόστος για το ελληνικό δημόσιο», πρόσθεσε.

Αφορμή στάθηκε η αναφορά του Ανδρέα Λοβέρδου ότι πριν από 1,5 μήνα η Δημοκρατική Συμπαράταξη είχε προτείνει στην υπουργό Εσωτερικών, Όλγα Γεροβασίλη, να φέρει το θέμα στη Βουλή για συζήτηση με τα κόμματα και εκείνη αρνήθηκε και υπαινίχθηκε μονιμοποιήσεις.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις