Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Φρίκη στη Λάρισα- Κακοποιοί δολοφόνησαν ηλικιωμένη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρίκη στη Λάρισα- Κακοποιοί δολοφόνησαν ηλικιωμένη

Του Πέτρου Καρσιώτη Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί στη Λάρισα αλλά και στην υπόλοιπη χώρα η αποκάλυψη της φρικτής δολοφονίας γερόντισσας ηλικίας 91 χρόνων, στα Βούναινα του Δήμου Κιλελέρ. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι ενημερωμένοι από στενό συγγενικό πρόσωπο της ηλικιωμένης γυναίκας που έμενε μόνη, βρήκαν την 91χρονη δεμένη σε μια καρέκλα με χτυπήματα στο […]

peristeri-egklima-708_0

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί στη Λάρισα αλλά και στην υπόλοιπη χώρα η αποκάλυψη της φρικτής δολοφονίας γερόντισσας ηλικίας 91 χρόνων, στα Βούναινα του Δήμου Κιλελέρ.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι ενημερωμένοι από στενό συγγενικό πρόσωπο της ηλικιωμένης γυναίκας που έμενε μόνη, βρήκαν την 91χρονη δεμένη σε μια καρέκλα με χτυπήματα στο κεφάλι και το σπίτι αναστατωμένο.

Ιατροδικαστής: Την έδεσαν στην καρέκλα και προκάλεσαν κατάγματα κρανίου

Η ιατοδικαστής Μαρίνα Λεοντάρη, που έφθασε επί τόπου για τη νεκροψία, ανέφερε ότι οι άγνωστοι, προς το παρόν δράστες, έδεσαν την άτυχη γυναίκα σε καρέκλα και την ακινητοποίησαν.

Στη συνέχεια οι κακοποιοί όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής τη χτύπησαν με μανία στο κεφάλι και από τα χτυπήματα προκλήθηκε, όπως όλα δείχνουν, ο θάνατός της.

Κι αυτά τα δήλωσε η κ. Λεοντάρη γιατί διαπίστωσε κατάγματα κρανίου ενώ το πρωί της Τετάρτης θα προχωρήσει στη νεκροτομή του πτώματος απ όπου θα εξαχθούν κι άλλα στοιχεία για το πώς έφτασαν οι απάνθρωποι κακοποιοί.

Εξετάζονται τα κίνητρα- Πιθανότερο η ληστεία

Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους εξετάζουν όλα τα πιθανά κίνητρα του φρικτού εγκλήματος,  με πιθανότερο αυτό της ληστείας.

Εκτιμάται ότι οι δράστες, που εισέβαλαν στο σπίτι της τη χτύπησαν για να αποκαλύψει το σημείο όπου είχε χρήματα, ενώ παραμένει άγνωστο τι τελικά βρήκαν και τι έχουν αφαιρέσει.

Την άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα είδαν οι γείτονές της όπως κατέθεσαν στην Αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας.

Τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη έγινε το έγκλημα

Από την ώρα που επέστρεψε και έως τις πρωινές ώρες της Τρίτης διαπράχθηκε το έγκλημα.

Τη βρήκε δολοφονημένη στενό συγγενικό της πρόσωπο που έφθασε στο σπίτι ανήσυχο επειδή το πρωί της Τρίτης δεν έδινε σημεία ζωής.

Το εγκληματολογικό ψάχνει για στοιχεία

Κλιμάκιο του εγκληματολογικού Τμήματος ερεύνησε εξονυχιστικά τα αντικείμενα και τους χώρους του σπιτιού στην προσπάθειά της αστυνομίας να βρει αποτυπώματα η στοιχεία DNA κάποιου η κάποιων εκ των δραστών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις