Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Μαραγκουδάκη κάνει σοβαρή πρόταση στον Κοκκινάκη και εκείνος… πάλι ανέκφραστος! (vid)
LIFESTYLE

Η Μαραγκουδάκη κάνει σοβαρή πρόταση στον Κοκκινάκη και εκείνος… πάλι ανέκφραστος! (vid)

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και ο Κώστας Κοκκινάκης βρέθηκαν στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και είχαμε μια πρόταση για εκπομπή στον αέρα. Όμως, ο παίκτης του Survivor δεν πολύ…ενθουσιάστηκε! «Σήμερα που τον είδα του πρότεινα κάτι να κάνει στην τηλεόραση. Είναι ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα που αγγίζει τα όρια ανάμεσα στο ντοκιμαντέρ και το ριάλιτι. Μια ώρα […]

kokk

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και ο Κώστας Κοκκινάκης βρέθηκαν στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και είχαμε μια πρόταση για εκπομπή στον αέρα. Όμως, ο παίκτης του Survivor δεν πολύ…ενθουσιάστηκε!

«Σήμερα που τον είδα του πρότεινα κάτι να κάνει στην τηλεόραση. Είναι ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα που αγγίζει τα όρια ανάμεσα στο ντοκιμαντέρ και το ριάλιτι. Μια ώρα τώρα που τον έχω δει, τον ψήνω», είπε η Άλκηστις. «Μιλήσαμε 5 λεπτά… Ευχαριστώ για την πρόταση… Θα το συζητήσουμε… Ποτέ δεν το είχα σκεφτεί και μου φαίνεται και λίγο αστείο όλο αυτό, γιατί πριν έκανα φακόρυζο για 4 μήνες! Η πρόταση είναι ωραία…», απάντησε ο Κώστας.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη μίλησε επίσης για την εκπομπή που θα αναλάβει ο Στέλιος Χανταμπάκης: «Ο Στέλιος είχε φέρει ένα πολύ ωραίο πράγμα, σπονδυλωτό, πολύ ωραίο κόνσεπτ. Το είχε φέρει πριν από το Survivorκι επειδή τον είχα γνωρίσει και μου άρεσε πολύ σαν προσωπικότητα του είπα πήγαινε τώρα σε αυτό και αφού γυρίσεις θα το κάνουμε. Εγώ τις υποσχέσεις μου τις τηρώ και ο Στέλιος προετοιμάζεται για να το κάνουμε. Προσπαθούμε να βγει σύντομα. Αν δεν βγει τον Ιούλιο, θα βγει σίγουρα τον Σεπτέμβριο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις