Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο αδερφός του μισθοφόρου εν εξάλλω! «Αυτός είναι κομπλεξικός…» (video)
LIFESTYLE

Ο αδερφός του μισθοφόρου εν εξάλλω! «Αυτός είναι κομπλεξικός…» (video)

Πριν από λίγες ημέρες, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και μίλησε με σκληρά λόγια για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Ο αδερφός του μισθοφόρου, μίλησε στην εκπομπή Όλα Καλά και απάντησε σε όσα είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός. «Δεν ξέρει καλά-καλά τον αδελφό μου και κρίνει χωρίς να ξέρει. Αυτός είναι κομπλεξικός που βγαίνει […]

MISUPO

Πριν από λίγες ημέρες, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και μίλησε με σκληρά λόγια για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Ο αδερφός του μισθοφόρου, μίλησε στην εκπομπή Όλα Καλά και απάντησε σε όσα είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Δεν ξέρει καλά-καλά τον αδελφό μου και κρίνει χωρίς να ξέρει. Αυτός είναι κομπλεξικός που βγαίνει και σχολιάζει. Σίγουρα είναι βαριοί χαρακτηρισμοί να βγαίνεις στη δημοσιότητα και να λες τέτοια πράγματα για ένα άτομο που δεν γνωρίζεις καν από κοντά και απλώς βγαίνεις και κρίνεις. Αυτή είναι μια προσβλητική έκφραση, αλλά γιατί δεν πήγε και αυτός στο Survivor να δούμε πως θα βγει; Ο τρόπος που μιλάνε οι παίκτες είναι πάνω στην ένταση. Δεν είναι μαθημένοι στην τηλεόραση», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις